akis3 Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 καλησπερα,χρειαζομαι τα φωτα σας,εχει αγορασει κανεις απο ceriatone? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Κι εμένα θα με ενδιέφερε να το μάθω... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Αγορά στο παρά πέντε but no cigar. :D Πάντως η επικοινωνία με τον τυπάκο εκεί ήταν άμεση, φιλικότατη και μου φάνηκε πάρα πολύ εξυπηρετικός. Και καταλάβαινε από τελωνεία, ταχυδρομεία κλπ κλπ. ;) Εντάξει, στο τέλος τα φτιαξα μόνος μου, αλλά δεν ένιωσα ανασφάλεια να πάρω από κει. Από άλλους που διαβάζω πάντως βλέπω τα ίδια. Δεν έχω ακούσει παράπονα. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση