Alex-is Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 οποιος ενδιαφερεται για το συγκεκριμενο διαγωνισμο λογικα θα εχει παρει το αναλογο mail με το παρακατω λινκ http://mad4bands.wordpress.com/ μηπως ειναι καιρος να σταματησουν οι ψηφοφοριες μεσω internet? www.myspace.com/alexiguitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vangelisorfas Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 Λυπάμαι για τη νοοτροπία ενός μεγάλου μέρους του "συναφιού" μας... Για τους μουσικούς λέω... Το Mad νομίζω ότι έχει τη μικρότερη ευθύνη όταν έχει να κάνει με διεφθαρμένους "καλλιτέχνες" www.okband.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex-is Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 νταξ' ομως οταν στηνεις κατι σα φαση διαγωνισμο δε γινεται να βασιζεσαι στη νοοτροπια (καλη η κακη) του εκαστοτε συναφιου ε? οχι οτι δε τα ξεραμε δηλ αλλα οι αλλοι με ντεμο γραμενο σε κασετοφωνο 25.000 ψηφους τη μερα δινανε, πολυελαιος δηλ!! ας εβαζαν μονο επιτροπη τι πα να πει ψηφοφορια εξαλου? εκλογες εχουμε? :P www.myspace.com/alexiguitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 Ωραια και καλα ολα αυτα φιλε μου, αλλα τσαμπα βασανιζεσαι. Δεν θα πανε και πολυ μακρια.Με αυτα τα κομματια που εχουν, κοντος ψαλμος, αλληλουια. Θα κανουν μονο την μοστρα τους και πιστεψε με, θα τους φαει το σκοταδι. Εσυ με ποιους εισαι, να ακουσουμε και τα δικα σου; Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex-is Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 χχεχ βασικα για να μην παρεξηγουμαστε εγω απλα ειπα να διαδωσω το mail που ελαβα οχι οτι εχω τπτ με καποιον ή καποια μπαντα κτλ vartanis ρεσυ δε βασανιζομαι!! απλα σκεφτηκα οτι θαχει γουστο να πεσουν κ αλλες αποψεις κτλ για παρομοιες φασεις.. Enoxes Skepseis η δικη μου μπαντα. www.myspace.com/alexiguitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tthawth Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 Ωχ. Μολις είδα τον Band Festival του Νακα & ειναι μια απο τα ίδια για να περασεις στον ημιτελικό. Ευτυχώς μετά ακολουθεί Live διαγωνισμός. Όσο για τον Mad4Bands, μόνο τους όρους να διαβάσεις του διαγωνισμού, τότε καταλαβαίνεις οτι δεν αξίζει να ασχοληθείς και πολύ . Ελπίζω του χρόνου να βελτιωθεί η κατάσταση. http://www.facebook.com/fourlt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex-is Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 Κ μενα με ψηνει ο διαγωνισμος του Νακα! www.myspace.com/alexiguitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 Ωραια και καλα ολα αυτα φιλε μου, αλλα τσαμπα βασανιζεσαι. Δεν θα πανε και πολυ μακρια.Με αυτα τα κομματια που εχουν, κοντος ψαλμος, αλληλουια. Θα κανουν μονο την μοστρα τους και πιστεψε με, θα τους φαει το σκοταδι. Εσυ με ποιους εισαι, να ακουσουμε και τα δικα σου; Vartanαρε μπορει να μην πανε μακρια αλλα "κοβουν" τον δρομο σε αλλη ισως ΟΝΤΩΣ ταλαντουχα μπαντα Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tthawth Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 Vartanαρε μπορει να μην πανε μακρια αλλα "κοβουν" τον δρομο σε αλλη ισως ΟΝΤΩΣ ταλαντουχα μπαντα Όσο προχωραέι αυτο το thread -και δεν εχει προχωρησει και πολυ- τοσο καταλαβαίνω την κατάντια της ελληνικης σκηνής που περιμένει (μαζι της περιμενω κι εγω) απο το ...mad να αναδείξει ποιοτική δουλειά. Πολύ σημασία δίνουμε τελικα. Όχι . Η επιτυχία δεν θα έρθει απο εκει... http://www.facebook.com/fourlt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 Η επιτυχια ΣΙΓΟΥΡΑ οχι, αλλα μια αρχη απο το πουθενα? Μια καποια αναγνωριση? Στο τελος τελος γιατι αυτος που κλεβει να παρει τη θεση καποιου που "παιζει" κανονικα? Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση