jmone Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 δεν έχω τίποτα να πω απλά δείτε το video δεν ήξερα ότι υπήρχε τέτοιο πράγμα :o ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DELAGOHN Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 γυμναστηριο και ωδειο μαζι ;D οταν παιζει χαμηλα ακουγεται σαν εγχορδο μπασο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korakios Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 Πόσα κιλά να'ναι?άσε που θα πρέπει να φυσάς τρελά δυνατά...μπάς και το είχε κρεμασμένο απο το ταβάνι?!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 20 κιλά λέει ότι είναι http://en.wikipedia.org/wiki/Contrabass_saxophone ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 Δε ξερω γιατι, αλλα μου φαινεται το λιγοτερο αστειο το θεαμα ;D ΥΓ: ωρες ωρες κανει σαν κλανια :P :P :P What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
methylene blue Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 και σε φλάουτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση