jumerang Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 Ναι, η αλήθεια είναι ότι καμιά φορά παρασύρομαι και μιλάω πρόστυχα...!! ;D ;D ;D ;D :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jumerang Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 Όντως... πότε θα κυκλοφορήσει ρε παιδιά;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jumerang Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Για να βλέπω τόση σιωπή, προφανώς κανείς δεν ξέρει πότε περίπου κυκλοφορεί, ε;;; :( :( :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Οχι το ξερουμε αλλα απλα δεν θελουμε να στο πουμε.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jumerang Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2009 Οκ, δεν ξαναμιλάω. Δεν το ήξερα ότι υπάρχει χούντα εδωμέσα στο να μη γράφουμε αυτονόητα posts... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2009 Το καθεστώς που επικρατεί εδώ είναι σαν αυτό στην Αγγλία του "V for Vendetta". Το φίμωμα είναι η σπεσιαλιτέ της ημέρας, ενώ τη νύχτα αφοσιωνόμαστε στη λατρεία της Η-ΑΠΟΝΙΑΣ και του MAHOGANY (marathon τελικά είναι καλό, όσες τρύπες και να'χει). Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2009 Οκ, δεν ξαναμιλάω. Δεν το ήξερα ότι υπάρχει χούντα εδωμέσα στο να μη γράφουμε αυτονόητα posts... δηλαδη φταιω εγω που σου κανω πλακα? αν κανεις ενα google (το ξερεις το google φανταζομαι) θα δεις οτι δεν υπαρχει σχεδον ουτε ΜΙΑ αναφορα στην ST.Πως ειναι δυνατον να ξερουμε ΕΜΕΙΣ ποτε θα βγει στην αγορα απο τη στιγμη που ειτε η VOX η ιδια το ξερει? :o :) τα στοιχεια σου τωρα για να σου ανοιξω φακελλο. ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2009 τα στοιχεια σου τωρα για να σου ανοιξω φακελλο. ;D ;D Να τον στείλεις στη Γυάρο και να τον αναγκάσεις να παίζει με SG, πεταλιέρα Zoom και ενισχυτή Behringer ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jumerang Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2009 αν κανεις ενα google (το ξερεις το google φανταζομαι) θα δεις οτι δεν υπαρχει σχεδον ουτε ΜΙΑ αναφορα στην ST.Πως ειναι δυνατον να ξερουμε ΕΜΕΙΣ ποτε θα βγει στην αγορα απο τη στιγμη που ειτε η VOX η ιδια το ξερει? Πώς το είπες; Google?? Τι είναι αυτό;; Ρε συ σούπερφανκ, οκ, αν ψάξω κι εγώ, κάτι θα βρω. Όταν δηλαδή είσαι σε μια παρέα (κανονική, ρίαλ λάιφ, όχι ίντερνετ) και θέλεις να ρωτήσεις κάτι, δεν το ρωτάς επειδή ξέρεις ότι την επόμενη μέρα μπορείς και μόνος να το ψάξεις και να βρεις την απάντηση;; Κουβέντα να γίνεται ρε παιδάκι μου! Άσε που εσύ που είσαι χωμένος, κάτι παραπάνω μπορεί να έχει πάρει τ'αυτί σου. Πολύ σου κοστίζει να μου απαντήσεις "όχι δεν έχω μάθει κάτι ακόμα, και δεν το βλέπω να γίνεται τους επόμενους μήνες"?? Δηλαδή θα πάθεις ζημιάα αν μου απαντήσεις έτσι;; :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2009 Οκ I will rephrase :) Δεν ξερουμε αλλα αμα το μαθουμε θα στο πουμε! ;D ;D οκ? :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση