melodos Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Ψάχνώ για κιθάρα που να καλύπτει το εύρος ήχων πού αναφέρεται καί στόν τίτλο. Ο ήχος θέλω να έχει άπειρο όγκο για metal riffs , αλλά να μπορώ να παίζω και riffakia foo fighters. Μέχρι τώρα είμαι μεταξύ les paul καί prs. Any suggestions? thx 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ θα σου'λεγα με τα λεφτά που θα δώσεις για τη Les Paul/PRS να πάρεις έναν ενισχυτή που μπορεί να βγάλει τον ήχο/ήχους που θες. Με μια μέτρια κιθάρα κι έναν καλό ενισχυτή ήχο θα βγάλεις, με μια άψογη κιθάρα και crappy ενισχυτή όσο και να το παλεύεις... δεεεεν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
melodos Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ θα σου'λεγα με τα λεφτά που θα δώσεις για τη Les Paul/PRS να πάρεις έναν ενισχυτή που μπορεί να βγάλει τον ήχο/ήχους που θες. Με μια μέτρια κιθάρα κι έναν καλό ενισχυτή ήχο θα βγάλεις, με μια άψογη κιθάρα και crappy ενισχυτή όσο και να το παλεύεις... δεεεεν! all i got is a pod xt (bean) .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Δεν έχεις κιθάρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 1.εχεις ενισχυτη? 2.εχεις fx - pedals?? 3. εχεις ηδη κιθαρα που δεν σε καλυπτει για αυτα τα στυλ? 4.δεν εχεις τιποτα απο τα παραπανω? 5.ποσα λεφτα διαθετεις για κιθαρα κλπ? help us to help u 8) Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
melodos Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Fender Strat mex (2 tex mex , 1 JB JR Bridge) + Pod XT (Bean). Ξέρει κανείς πού έχει μαγαζί μέ esp αθήνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ θα επιμείνω στον ενισχυτή. Για μένα είναι το βασικότερο στον ήχο που θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 καλη η επιλογη της esp γι'αυτο που θες και σηγουρα θα σε καληψει αλλα και πολλα τα ευρω!εκτος αν πας σε καμια αξιοπρεπεη ltd που ειναι εργοστασιακες της ιδιας εταιριας και αυτες που κονευουν το 1000αρικο ειναι πολυ-πολυ προσεγμενες κιθαρητσες. απο'κει και περα σηγουρα και ο εξωπλισμος παιζει ρολο αλλα δοκημαζωντας θα κατασταλαξεις πιστευω σε αυτο που θες να ακους απο ενυσχητες-πεταλια κτλ γιαυτο βγες γρηγορα στη γυρα και ψαξ'την ;) εχεις π.μ papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liakos Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 με το pod που εχεις καλυτερα μην παρεις κιθαρα δεν θα εχει νοημα... Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panka Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 ΠΕΤΑ ΤΟ pod......(η κλειστο μεσα σε ενα κουτι μπορει να σου χρισημευσει πιο μετα για πλακα γενικα)και παρε εναν καλο amp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση