studio54GR Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Εδώ έχω ένσταση..... Από μπουζούκια να φάνε και οι κότες σε λαϊκομάγαζα, ενώ από λαϊκούς κιθαρίστες - κιθαρίστες υπάρχει έλλειψη. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 σε αυτο εχεις δικιο, στις ΗΠΑ οντας βαθυς γνωστης του...σκυλοφανκ δεν εμεινα ποτε απο δουλεια στα local bouzouki places ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Μπας και το μπάσο εντέλει είναι ανώτερο όργανο από την κιθάρα, μπα δεν πιστεύω :-\ :-\ . Κάτι που οι περισσότεροι κιθαρίστες (αλλά και μπασίστες) δεν έχουν καταλάβει είναι ότι "Bass is not only an instrument but primarily a state of mind" ;) Μπουζούκι από την άλλη δεν ξέρω αν θα μπορούσα να παίξω. Πολύ δουλειά βρε παιδί μου, πολύ. ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Child Of Story Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2009 Ετσι και αλλοιως απο ''ανωτερο" (& απιστευτα απαιτητικο οσον αφορα τη μελετη) σε "κατωτερο" οργανο πας οποτε θα το "σκισεις" σχετικα συντομα,απλα για να μην...πεινασεις stick w/ the bouzouki επαγγελματικα.. ;D (βεβαια προσωπικα προτιμω τα λαϊκα και τα σκυλαδικα απο το 99% της εγχωριας "ροκ" παραγωγης αλλα αυτο ειναι αλλου παππα ευαγγελιο ;D ;D) ενα μεγαλο ??? για το πρωτο σκελος, ενα μεγαλο ;) :D ;D 8) για το δευτερο. -.OLD SCHOOL BROTHERS, OLD SCHOOL SISTERS, unite.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
starg Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ πάλι.....when i'll grow up i wanna be a bouzouklerist!!!! -ex- grave digger................ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hybrid Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 παιδια τα πραγματα ειναι απλα...καθε οργανο θελει και τον γερμανο του για να ειναι απαιτητικο...παραδειγμα,,,εναν guthrie govan στην κιθαρα και εναν καραντινη στο μπουζουκι οποτε καλο θα ηταν να μην λεμε ανωτερο και κατωτερο οργανο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση