spimosch Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα Εχω μια εξωτερική κάρτα firewire M Audio solo Eνώ εγκατέστησα και απεγκατέστησα τα drivers δεκάδες φορές το pc μου δεν "βλέπει" την συσκευή με τίποτα. Αν και πέρνει κανονικά ρέυμα μεσω firewire kai ανάβει δεν την αναγνωρίζει το pc για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. Σαν να μην υπάρχει. Εχω κάνει σίγουρα σωστη εγκατάσταση.(δε μπορεί) Μήπως φταίει το port me tis firiwire εξόδους του pc η ότι εχω winxp sp1 ελληνικά και υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας? Η τι (στο...) άλλο μπορεί να συμβαίνει? Ας με βοηθήσει παρακαλώ οποιος έχει μια ιδέα σχετικά. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Live_ Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Οι περισσοτερες καρτες ηχου συνεργαζονται περισσοτερο με winxp sp2. οποτε καλυτερα να περασεις winxp sp2. μετα απο αυτο, ισως να χρειαζεται η mainboard σου τπτ update. τσεκαρε το. ριξε και μια ματια στο forum τις m-audio ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ibanezion Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Οι περισσότερες συσκευές πλέων θέλουν winxp sp2 ή νεώτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spimosch Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 Οι περισσοτερες καρτες ηχου συνεργαζονται περισσοτερο με winxp sp2. οποτε καλυτερα να περασεις winxp sp2. μετα απο αυτο, ισως να χρειαζεται η mainboard σου τπτ update. τσεκαρε το. ριξε και μια ματια στο forum τις m-audio ;) Ok ευχαριστώ, θα πράξω ανάλογα .Ξέρεις αν παίζει ρόλο στην λειτουργικότητα εαν είναι ελληνικά η αγγλικά τα ΧΡ η δεν έχει σημασία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MOTIFNICK Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 συμφωνω με τα παιδια,βαλε τα sp2 και εγκατεστησε απο το δισκακι της motherboard αμα χρειαστει οδηγους..στο "υλικο" σου δες μηπως εχει κανενα θαυμαστικο στο firewire port... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giorganna Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 Στο site ths M-Audio εχει drivers αναλογα με ποιο Service Pack εχεις. Κατέβασες το σωστό? Επίσης τσέκαρε 1.Αλλαξε καλώδιο firewire με κάποιο που ξέρεις ό,τι δουλεύει σίγουρα 2.Δοκίμασε αν έχεις να βάλεις τη κάρτα σε αλλο firewire bus,π.χ. σε pci καρτα 3.Αν βάλεις SP2 ψαξε και κατεβασε το hotfix ths Microsoft γιατι υπαρχει bug του SP2 που ρίχνει τόσο πολύ το bandwidth του firewire400 που πια δεν είναι firewire αλλά slowwire... 4.Δοκίμασε την κάρτα και σε άλλο κομπιούτερ, για να είσαι σίγουρος Πιστεύω πάντως πως καλύτερα να βάλεις SP3 που είναι πάρα πολύ καλό (για PC πάντα...) Καλή επιτυχία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
psixanwmalos Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2009 Ok ευχαριστώ, θα πράξω ανάλογα .Ξέρεις αν παίζει ρόλο στην λειτουργικότητα εαν είναι ελληνικά η αγγλικά τα ΧΡ η δεν έχει σημασία? έβαλες sp2 και δούλεψε? Είμαι μελαχρινός αλλά έχω μυαλό ξανθιάς.Τι φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAHJAHSHIT Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 format Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gamanos Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2009 Ένα δυο πραγματάκια για ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ περίπτωση (με άλλη κάρτα- ίδιο πρόβλημα) που ελπίζω να σε βοηθήσουν: Ακόμα και αν τα specs ζητάνε xp sp2 , υπάρχει διαπιστωμένο πρόβλημα στο service pack2 με το firewire που το κάνει από 400 να παίζει σε πολύ χαμηλότερη ταχύτητα διαμεταγωγής. Αυτό σημαίνει ότι: η κάρτα παίρνει ρεύμα αλλά δεν εγκαθίσταται. Υπάρχει ένα hotfix της microsoft που το λύνει (googlareis hotfix για IEEE1394), υπάρχει το sp3, υπάρχουν και εναλλακτικοί drivers. Εγώ κατέβασα drivers από unibrain γιατί έχω μια κάρτα τους (fireboard blue) και ενώ μου την βρήκε και μάλιστα έχει και καλά τους πιο συμβατούς με το TI drivers, εξακολουθούσε να μην βλέπει την κάρτα ήχου, μέχρι που τελικά άλλαξα τους firewire drivers με τους "legacy" Texas Instruments από το control panel και εγκαταστάθηκε με επιτυχία. Θα ήταν καλό μετά από κάθε αποτυχημένη προσπάθεια εγκατάστασης να διαγράφεις όλα τα κατάλοιπά της με ένα registry cleaner. my two decks ;D ;D ;D Edit: sorry για την νεκρανάσταση, αλλά το είδα πάνω πάνω και είπα μήπως βοηθάει κανέναν Ι CAN ONLY SHOW YOU THE DOOR, NEO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση