spy12 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Εγω σου προτινω strat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy12 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Μπορεις ομως να κοιταξεις και αλλες κιθαρες ;)πρεπει να το ψαξεις αφου θα δοσεις τοσα ευρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STEFMAISTER Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 Η ερωτηση σου ειναι το αιωνιο βασανο πολλων ανθρωπων...κατι σαν να λεμε..."μπουτι η στηθος?" -"μουσταρδα η κετσαπ?"-"τυροπιτα η τοστ?"...γενικως..πρεπει να καταληξεις καπου..να κατσεις κατω κ να σκεφτεις τι ηχο θελεις...αν θες ας πουμε να χεις ωραια καθαρο/blues/jazz αλλα ταυτοχρονα να μπορεις να παιξεις κ πιο heavy πραγματα,οντως προτιμησε κατι σε strat με εναν διπλο στο bridge και 2 μονους πανω..(οπως ας πουμε η deluxe hss )....αν θες ολα αυτα τα πραγματα αλλα με πιο απλο συνδυασμο σε telecaster μπορεις να τσεκαρεις την 72 deluxe η οποια βεβαια δεν θα εχει την τσακπινια των μονων στα καθαρα...αλλα κ blues παιζεις...και soul και funk..και jazz και ΧΕΒΙ ΜΕΤΑΛ ανετοτατα...μια ωραια και οικονομικη λυση ακομα σε τελε ειναι η FMT HH με seymour duncan διπλους και Push pull master για να σπλιταρεις σε μονους... δικη σου η αποφαση οπως βλεπεις....ε να μονοπατι που μονος πρεπει να διαβεις :o :o ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΜΑΙ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Antonyvk Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 ευχαριστω παιδια νομιζω οτι μαλλον στρατ θα παρω ::) εφοσον το λεει η καρδια μου..... και που θα παει..... θα σκεφτω και την τελε ...καλες κιθαρες ειναι ολες τους αρκει να τις απολαμβανουμε οσο το δυνατον περισσοτερο!!! ;D Sounds Like a Strat.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση