Antonyvk Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 θα ηθελα να μου προτεινετε τι πιστευετε οτι ειναι καλυτερο εχω ακουσει μεγαλη γκαμα και των 2 αλλα ακομα δεν μπορω να καταλειξω.Η μουσικη που παιζω ειναι blues jazz και classic rock αντε και καμια μεταλλια απο δικια σας εμπειρια τι θα ηταν καλυτερο? :P ευχαριστω Sounds Like a Strat.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panka Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 strat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 στρατ με διπλό στη γέφυρα ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 δεν υπαρχει βεβαια σοβαρη απαντηση στην ερωτηση σου (αν και μπορεις να διαβασεις τα θεματα κατω οπο το thread αυτο,το θεμα εχει αναλυθει 1000 φορες ;)) παιξε και τις 2 και παρε οποια σε βολευει. ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 me say strat to papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Antonyvk Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 πιστευω οτι και οι 2 ειναι αξισου καλες κιθαρες αλλα με την στρατ εχεις περισσοτερες επιλογες στο ειδος μουσικης που παιζεις απτην μια θελω στρατ και απτην αλλη ο ηχος της τελε ειναι αρκετα καλος για blues οχι οτι η στρατο δεν εχει καλο clean.. :D Sounds Like a Strat.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 Ο Superfunk έχει απόλυτο δίκιο. Δες ποια σου κάθεται καλύτερα και άσε τι λέει ο οποιοσδήποτε (που θα τονίσει την προσωπική του προτίμηση). Η απορία μου είναι, πως καταλήγεις στο παρακάτω συμπέρασμα: με την στρατ εχεις περισσοτερες επιλογες στο ειδος μουσικης που παιζεις Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iotriado Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 Η κιθάρα είναι σαν τη γύναικα. Με όλες μπορείς να κάνεις τα πάντα. Αλλοι προτιμούν μελάχρινές, άλλοι ξανθές κτλ.... Είναι θέμα νοοτροπίας και ματαιοδοξίας... Εγώ προτιμώ strat... ειναι πιο sexy ;) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Antonyvk Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 ετσι καθετε στο αυτι μου :D πιστευω οτι οι τελε ειναι ιδιαιτερα οργανα απλως δεν κανουν για ακουσματα οπως μεταλ κτλ... εσυ τι προτιμας? δεν ξερω απλως στο θεμα του playability για μενα η τελε παταει την στρατ αλλα αμα σκεφτω με πια θα ημουν πιο happy ερχετε στο μυαλο μου η στρατ γιαυτο ρωταω να δω και αλλες γνωμες ατομων πιο εμπειρων απο εμενα ::) Sounds Like a Strat.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panka Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 Ο Superfunk έχει απόλυτο δίκιο. Δες ποια σου κάθεται καλύτερα και άσε τι λέει ο οποιοσδήποτε (που θα τονίσει την προσωπική του προτίμηση). Η απορία μου είναι, πως καταλήγεις στο παρακάτω συμπέρασμα: +1 για σφ οσο για το συμπερασμα... 3 μαγνητες,5-switch,τρεμολο,πιο 'ευκολη' κιθαρα. + το οτι εχει χρησιμοποιηθει σε οοοολα τα ειδη μουσικης σε αντιθεση με την τελε.αυτα βεβαια δεν μειωνουν την τελε.προφανως ειναι γαμω.αλλα αν δεν ειμουν 100% σιγουρος πρωτα θα πηγαινα για μια strat και ειδωμεν για τελε...με αυτη την κιθαρα(στρατ)δεν 'πεφτεις εξω' ποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση