KostasP Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2009 ...Ενδιαφέρομαι για πολύ καλή κεφαλή για να μπορώ να παίζω και με 7-χορδη (σε Λα κιόλας ;D :o ) και με 6-χορδες σε Μι και σε Ρε, να έχει πολύ καλά καθαρά, να έχει και hi-gain κανάλι για new metal-hardcore αλλά και πιο κλασικό gain κανάλι...εννοείται ακόμα και στο hi-gain κανάλι να είναι ευκρινής ο ήχος (θα χρειαστεί όταν παίζω με την 7-χορδη σε Λα ;D)... Ενισχυτη που να τα κανει ολα τελεια εγω δε γνωριζω, σε αυτα που θες κοιτα τον Diezel Herbert o οποιος σχεδιαστηκε για σκληρα ειδη μουσικης αλλα ειναι αρκετα... versatile. Tο καθαρο του ειναι αρκετα καλο αρκει να μη περιμενεις vintage Fender καθαρο. Ο ηχος του (και τα watt του) ειναι αρκετα ευμεταβλητα λογω οτι μπορει να φορεσει διαφορετικα ζευγαρια απο τελικες λαμπες. Υπολογιζε και μια καλη καμπινα (τουλαχιστον 2x12) και εχεις φθασει τα 4000. Αν βαλεις και attenuator στα εξοδα εισαι κοντα στο πεντοχιλιαρο... http://diezel.typo3.inpublica.de/herbert.22.0.html http://www.youtube.com/watch?v=IKEj9njN3yM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mij Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2009 Ο Road King τι λέει από καθαρά ? Κάνει για όλα τα είδη (χοντρικά μιλώντας) ροκ και μέταλ ? Αν είναι η σειρά ΙΙ τότε εχει τα καθαρά του LoneStar τα οποία είναι απίστευτα. (η σειρα Ι δεν έχει τα καθαρά του Lonestar) Έχω τον Roadster ο οποίος επίσης εχει τα καθαρά του LoneStar και είναι στην ουσία ένας μικρός RoadKing (χωρις να έχεις ταυτόχρονα τις EL34 μαζι με τις 6L6 και το progressive linkage). Mπορείς να βγάλεις ΟΠΟΙΟΝ ήχο θέλεις αν ΑΚΟΥΣ τι κάνει ενα eq και ΞΕΡΕΙΣ να το χειρίζεσαι...(ιδίως ενα Mesa Boogie eq το οποίο είναι άκρως ευαίσθητο και λειτουργικόταττο....) ......τώρα αν δεν κανει αυτός για όλα τα είδη ροκ και μέταλ τότε ποιός να κάνει; :) :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 Αν είναι η σειρά ΙΙ τότε εχει τα καθαρά του LoneStar τα οποία είναι απίστευτα. (η σειρα Ι δεν έχει τα καθαρά του Lonestar) Έχω τον Roadster ο οποίος επίσης εχει τα καθαρά του LoneStar και είναι στην ουσία ένας μικρός RoadKing (χωρις να έχεις ταυτόχρονα τις EL34 μαζι με τις 6L6 και το progressive linkage). Mπορείς να βγάλεις ΟΠΟΙΟΝ ήχο θέλεις αν ΑΚΟΥΣ τι κάνει ενα eq και ΞΕΡΕΙΣ να το χειρίζεσαι...(ιδίως ενα Mesa Boogie eq το οποίο είναι άκρως ευαίσθητο και λειτουργικόταττο....) ......τώρα αν δεν κανει αυτός για όλα τα είδη ροκ και μέταλ τότε ποιός να κάνει; :) :) :) Ακριβώς όπως τα λέει ο mij (η σειρα Ι δεν έχει τα καθαρά του Lonestar) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stefanos_D Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 Έχω παίξει με Triple Rectifier αλλά δεν μου φάνηκε και πολύ versatile...αν θες πολλή παραμόρφωση είναι μια χαρά, αλλά αν δε θες ? Σίγουρα ο Roadking II είναι η ναυαρχίδα της Mesa/Boogie... Άρα η εύλογη πλέον ερώτηση...με την έλευση του Mark V ποιός από τους δύο θα θεωρείται η ναυαρχίδα πλέον ??? Μετά από κάποιο ψάξιμο έχω καταλήξει κάπου σε Elmwood Modena 60 ή 90, VHT Sig:X, VHT Pitbull...για να μη φεύγουμε όμως off-topic, τι λέει ο Roadking μπροστά στους παραπάνω ??? Κάποιος που να έχει δοκιμάσει κάποιους από αυτούς...? http://www.myspace.com/apomixanistheos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 Είναι αρκετά παράδοξο να έχεις εναν triple recto και να ΜΗΝ θέλεις πολύ παραμόρφωση ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 Εώς παράλογο θα συμπλήρωνα ;D Τώρα όσο αφορά το versatility του Triple Rectifier το θεωρώ πιο αποδοτικό απο την άποψη οτι θα χρησιμοποιήσεις σίγουρα μεγαλύτερο ποσοστό ήχων που μπορεί να αποδόσει ο ενισχυτής παρά στον Road King που έχει ένα κάρο επιλογές και δεν ξέρω πόσες θα χρησιμοποιήσει ο μέσος χρήστης τέτοιων ενισχυτών. Δεν φαντάζομαι να περιμένεις απο έναν Rectifier να παίξει τα πάντα έτσι; ;) Αλλά πίστεψε με για rock ήχους έχει πολλές επιλογές. You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Progduct Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 Επειδη ειμαι κατοχος ενος dual rectifier,συμφωνω με τους 2 παραπανω φιλους. Ειναι αρκετα ευελικτο μηχανιμα μεσα σε λογικα πλαισια παντα αφου κ το crunch του το βγαζει πουσαροντας το καθαρο καναλι, κ φαντασου οτι στα 2 ''βρωμικα'' καναλια εχεις 3 επιλογες,raw/vintage/modern στο καθε ενα, αρα επιλογες υπαρχουν, κ φυσικα εχει απειρο γκαζι για αυτα που θες. Απλα οπως κ ολοι οι boogie,θελει τον χρονο του κ υπομονη για να βρεις τα settings που θα σε ευχαριστουν! Another perfect day And I will hide away... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mij Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 Έχω παίξει με Triple Rectifier αλλά δεν μου φάνηκε και πολύ versatile...αν θες πολλή παραμόρφωση είναι μια χαρά, αλλά αν δε θες ? Σίγουρα ο Roadking II είναι η ναυαρχίδα της Mesa/Boogie... Άρα η εύλογη πλέον ερώτηση...με την έλευση του Mark V ποιός από τους δύο θα θεωρείται η ναυαρχίδα πλέον ??? Μετά από κάποιο ψάξιμο έχω καταλήξει κάπου σε Elmwood Modena 60 ή 90, VHT Sig:X, VHT Pitbull...για να μη φεύγουμε όμως off-topic, τι λέει ο Roadking μπροστά στους παραπάνω ??? Κάποιος που να έχει δοκιμάσει κάποιους από αυτούς...? 1) ο TR είναι αρκετά διφορετικός για μένα απο Roadking και Roadster. O TR είναι metal machine και ειναι mid-scooped το voicing του γενικώς. Μην σε μπερδεύει οτι λένε και οι δυο "Rectifier".....εχουν φοβερά καθαρά - που δεν έχει ο TR και τα vintage modes ιδίως στο 3ο κανάλι είναι πολυ mid-oriented (ισως όχι σαν mark βέβαια) για solos κτλ. 2) Επειδή η σειρές Mark είχαν πάντα διαφορετική φιλοσοφία και voicing απο τις άλλες σειρές δεν πιστεύω ότι θα εκτοπίσουν τους Roadking....εκτός αν το θέλει η ίδια η εταιρία...άλλωστε και ο Roadster δημιουργήθηκε γιατί η πλειοψηφία των εν δυνάμει αγοραστών του Roadking τον βρήκαν waaaay too much με όλα αυτά πού είχε πάνω...πιστεύω ότι θα τους λανσάρει παράλληλα σαν τους τοπ ενισχυτές της... Είναι αρκετά παράδοξο να έχεις εναν triple recto και να ΜΗΝ θέλεις πολύ παραμόρφωση ;) Τι να πεις!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stefanos_D Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 Τώρα μιλάμε σωστά !!! ;) Ένας γνωστός που έχει δοκιμάσει και τον Dual και τον Triple Rectifier μου είπε από τους 2 να προτιμήσω Dual επειδή ο Triple δεν είναι τόσο ευκρινής και λιγότερο verstile από τον Triple... Αυτό εννοώ για τον Triple Rectifier...ότι παραείναι metal machine!!! Ή για να μην παρεξηγηθώ και πέσετε να με φάτε πάλι :P είναι αποκλειστικά metal machine...άλλωστε επειδή προσπαθώ να παίξω σε ευρύ φάσμα ήχων, δε θεωρώ λογικό να έχω έναν ενισχυτή για το Nu-Metal/Thrash/Death/Hardcore ::) ;D συγκρότημά μου και κάποιον άλλο για το πιο ήπιο Hardcore/Rock συγκρότημά μου που θα έχει και αρκετά καθαρά σημειάκια...δεν είμαι πολυεκατομμυριούχος και δεν έχω και τόσο χώρο στο σπίτι μου, ούτε studio για να τους βάλω... Η μελέτη στο σπίτι γίνεται με Line 6 Pod X3 PRO (με προσομοίωση Dual Rectifier/Soldano σε dual tone ;D) κατευθείαν σε monitor (πολύ πολύ καλός ήχος και μην αρχίσετε το κράξιμο... ;D), οπότε απλά θέλω ένα αρκετά versatile κτήνος για live, ο οποίος να μπορεί να ρίξει watt (triode mode) για μικρούς live χώρους (γιατί δε λέει να παίζεις με το Master volume στο 1 ;)) και να μπορεί να βγάλει και πολλή αλλά και ποιοτική παραμόρφωση (χωρίς να λασπώνει όταν χρησιμοποιώ την 7-χορδη σε Λα για παράδειγμα...), όπως επίσης και πολλών ειδών παραμορφώσεις (για να μην έχω 2 ενισχυτές που λέγαμε...) Θα τα δώσω που θα τα δώσω τα λεφτά, τουλάχιστον να είναι ακριβώς αυτό που θέλω και να κάνει για όσα πράγματα το θέλω (πλεονεξία βέβαια, αλλά...) :) Οι Roadking και Roadster λοιπόν σε σχέση με τους Elmwood Modena 60, Elmwood Modena 90, VHT Sig:X, VHT Pitbull ?? Όποιος έχει ακούσει παραπάνω από 1 από αυτούς και μπορεί να τους συγκρίνει παρακαλώ να απαντήσει...φυσικά θα πάω να τους δοκιμάσω διεξοδικά αλλά θέλω κι άλλες γνώμες! http://www.myspace.com/apomixanistheos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2009 Φιλε μιας και κοιτας για τετοια μεγαλα θηρια με 547 ηχους το καθενα, θα σου προτεινα να ριξεις και μια ματια στον Koch Supernova. Ευελικτος μεχρι γελοιου βαθμου, απο κρυσταλλινα καθαρα μεχρι υπερβολικο gain, αξιζει να τον τσεκαρεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση