antonisman Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους,είμαι καινούργιος στο forum σας και θέλω τα φώτα σας. Θέλω να αγοράσω ένα σετ ηλεκτρικά drums, αλλά δεν ξέρω τι να επιλέξω. Ασχολούμαι λίγο, αλλά ερασιτεχνικά, μόνος μου. Θέλω να αρχίσω να το μελετάω λίγο το άθλημα (μαθήματα, εξάσκηση κλπ),οπότε θέλω κάτι σχετικά καλό. Να μην είναι κ ότι πιο απλό υπάρχει.Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι maximum 1000 eura. Δηλαδή το σετάκι μαζί με ότι τυχόν παρελκόμενο (πχ πεταλάκια κλπ) να μην ξεπερνάει αυτό το ποσό. Σκέφτομαι για καινούργιο,αλλά δεν θα έλεγα όχι σε ένα καλό μεταχειρισμένο,που να αξίζει όμως τα λεφτά του. Ευχαριστώ, Αντώνης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2009 Καταρχήν καλώς ήρθες! Θα σε συμβούλευα να κάνεις μαθήματα ειδικά στην αρχή είναι κάτι σχεδόν απαραίτητο. Τώρα για σετ δες στα μεταχειρισμένα για roland td6,td3 ή yamaha στην τιμή που ψάχνεις. Κάνε και μία βόλτα από τα μαγαζιά να δοκιμάσεις και να δεις τυχόν προσφορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ippex Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2009 Καλώς ήρθες στην παρέα! Όσο για την αγορά καλό θα ήταν να κοιτάξεις κάτι μεταχειρισμένο σε αυτά τα χρήματα αφού βέβαια κάνεις μια βόλτα στα μαγαζιά να δείς τι παίζει γενικώς ανεξαρτήτου τιμής. Άμα δείς τι σου αρέσει και τι ζητάς απο το σετ που θέλεις να πάρεις άρχισε να ψάχνεις μεταχειρισμένα ή καινούρια που θα πλησιάζουν σε αυτό. Επίσης θα συμφωνήσω με chembeast στο οτι άν έχεις σκοπό να κάνεις μαθήματα καλό θα ήταν να τα ξεκινήσεις το συντομότερο ακόμα και πρίν πάρεις δικό σου σετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antonisman Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους.Να πω ότι δεν παιζει μαρούλι,όπως λέτε κ εσείς εδώ, για μαθήματα... Οπότε θα προσπαθήσω να κάνω ότι μπορώ από μόνος μου με βιβλία,εκπαιδευτικές σειρές με videakia κλπ,οπότε πρέπει πρώτα να πάρω το εργαλείο...! Έχω στο μυαλό μου αυτό εδώ: http://www.thomann.de/gr/milleniumalesis_mesh_headdm5_edrum_set_02.htm Τι λέτε?Έχει παραγγείλει κανείς άλλος από εκεί? Είναι αξιόπιστο κατάστημα,όσον αφορά την αποστολή,χρηματοδότηση κλπ? Ακούω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2009 Πληροφορίες για τον thomann στον τομέα NOIZ KAFE>ΑΓΟΡΑ. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antonis(mcbrain) Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους.Να πω ότι δεν παιζει μαρούλι,όπως λέτε κ εσείς εδώ, για μαθήματα... Οπότε θα προσπαθήσω να κάνω ότι μπορώ από μόνος μου με βιβλία,εκπαιδευτικές σειρές με videakia κλπ,οπότε πρέπει πρώτα να πάρω το εργαλείο...! Έχω στο μυαλό μου αυτό εδώ: http://www.thomann.de/gr/milleniumalesis_mesh_headdm5_edrum_set_02.htm Τι λέτε?Έχει παραγγείλει κανείς άλλος από εκεί? Είναι αξιόπιστο κατάστημα,όσον αφορά την αποστολή,χρηματοδότηση κλπ? Ακούω... Καλησπέρα, συνονόματε! Το σετάκι που έχεις διαλέξει νομίζω ότι είναι πολύ καλό. Βασικό ρόλο παίζει το τι μουσική έχεις στο μυαλό σου να παίζεις. Σε αυτό το μήνυμα http://www.noiz.gr/index.php?topic=166210.msg296840#msg296840 έχω φωτογραφία και κάνω μια μικρή ανάλυση σε αυτά που πήρα εγώ και είμαι σούπερ ικανοποιημένος. Από Thomann δεν είχα κανένα πρόβλημα, αν εξαιρέσεις ότι άργησαν λίγο μέχρι να ετοιμάσουν την παραγγελία μου (βέβαια έκανα την παραγγελία μέσα στα Χριστούγεννα). Νομίζω ότι αυτά που πήρα είναι ίσως λίγο καλύτερα, επειδή έχουν δέρματα και έχουν πολύ καλή αίσθηση, με ίσως λίγο παραπάνω θόρυθο. Καλή τύχη και καλό ψάξιμο! Βέβαια τα πάντα είναι προσωπική άποψη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση