noname Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2009 Αυτο το καιρο σκεφτομαι να φτιαξω μια ιστιοσελιδα για την μπαντα μου. ξερει κανεις καμια εταιρια σχετικα φτηνι για σχεδιασμο ιστιοσελιδων? Μπορω να πληρωσω μεχρι τα 100-200 ευρω. αν καποιος απο εσας εχει της γνωσεις σχετικα με το θεμα και θελει να αναλαβη τον σχεδιασμο pm me. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2009 Αυτο το καιρο σκεφτομαι να φτιαξω μια ιστιοσελιδα για την μπαντα μου. ξερει κανεις καμια εταιρια σχετικα φτηνι για σχεδιασμο ιστιοσελιδων? Μπορω να πληρωσω μεχρι τα 100-200 ευρω. Νομίζω ότι με 100-200 ευρώ το site σου θα έχει μία σελίδα....(άντε 2)...μπές στο βlogger και φτιάξτη μόνος σου (δεν είναι δύσκολο) http://www.blogger.com/home Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noname Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2009 τι τιμες περιπου εχουν μια ιστιοσελιδα με 5-6 Links? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2009 Ενα site με 5-6 στατικές σελίδες (και άπειρα links) γίνεται εύκολα και από σένα. Προσπάθησέ το. Και αυτά που θα γλυτώσεις τα παίρνεις σε όργανα ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2009 Administrator Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2009 Επίσης κάνε μου τη χάρη και λέγε την ΙστΟσελίδα. Από τον ιστό και όχι τα ιστία (πανιά). Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2009 Φτιάξτη μόνος σου. Απλά, ωραία και τζάμπα ;) www.weebly.com www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2009 Δες μία που έφτιαξα για πλάκα μέσα σε 5'! http://elavd.weebly.com/ www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση