Προς το περιεχόμενο

Θα ήθελα τη γνώμη κάποιου... για FBT VERVE152 και MONTARBO T15P

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειας σας ρε φιλαράκια!!! Είναι εύκολο να μου πείτε τη γνώμη σας για το τι να πάρω (και γιατί?) FBT VERVE152 ή MONTARBO T15P... Είναι σφηχτά τα πράματα και οχι τόσο καλα τα οικονομικά για αυτο ψαχνω κάτι καλό και όσο γίνεται οικονομικό :-\. Τα θέλω και για εξωτερικούς χώρους ;D

Χαιρετίσματα ΜΠΟΙΖΖΖ!!!!!!!!!

GEORGE!

KORG PA 800

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε γιωργο!!! Θα σε συμβουλευα να παρεις την γνωμη ενος ατομου, που εχει λυσεις για το θεμα ''καλυψη ηχου σε εξωτερικους χωρους''... Θα σου ελεγα να ρωτησεις τον Βασιλη Βριωνη για οτι θες... Επισκεψου το site:www.vrionis.com και εκει θα βρεις το email του... Πιστεψε με ο ανθρωπος ειναι επαγγερματιας και εχει μεγαλη πειρα... ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ

σε τι χρήματα θες να κινηθείς και πόσα watt ακριβώς ψάχνεις? και οι δυο εταιρίες είναι αξιόπιστες απλά τα verve είναι λίγο ψώφια ενώ τα montarbo "σκάνε" πιο εύκολα. Απο την άλλη πλευρα τα t15 αν θυμάμαι καλα είναι τρίδρομα ενώ τα verve είναι διδρομα. Δώσε μου λίγο παραπάνω λεπτομέρειες να σε βοηθήσω όσο μπορώ ;)

www.myspace.com/thomasnastos

www.thomasnastos.com

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου