Προς το περιεχόμενο

Τη βοήθεια σας για τον ήχο - Strat & Guitar Rig...

RayDTutto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πειραματίζομαι τον τελευταίο καιρό με ένα demo του Guitar Rig και προσπαθώ να καταλάβω αν με βολεύει ηχητικά. Αλλά έχω μπουκώσει και δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω.

Εγραψα ένα clip με τη Στρατ μου και θα ήθελα τη γνώμη σας για τον ήχο. Πώς τον ακούτε; Σας αρέσει αυτό που ακούτε ηχητικά; Στέκεται καλά;

Αφήστε το παίξιμο κατά μέρος.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ισως θα ηθελε μικροτερο χρονο στην επαναληψη του delay μιας και ακουγονται φρασεις πανω απο αλλες καθως παιζεις. κατα ταλα θα ελεγα οτι μπορεις να βλετιωσεις κιαλο τον ηχο σου χωρις να ειναι ασχημος και αυτος! :)

ολα αυτα κατα την ταπεινη μου και προσωπικη μου γνωμη.!

Thanks. Με ενδιαφέρει ο κυρίως ήχος / ηχόχρωμα. Το delay είναι απλώς sync-tapped πάνω στο κομμάτι.

Ο ήχος ήταν ωραίος γενικά...(αλλά και το παίξιμο!... :))

Εγώ αυτό που θα άλλαζα θα ήταν να έκοβα με eq κάποιες συχνότητες που στα δικά μου αυτιά κάνουν την κιθάρα να ακούγεται κάπως άσχημα...

Απο λίγο πρόχειρα που το έψαξα ο ήχος σου μου ακούστηκε "καλύτερος" όταν έκανα ένα αρκετά μεγάλο cut(περίπου 10 db) με μικρή καμπάνα γύρω στους 4.2 khz.

Ένιωσα οτι ο ήχος έγινε λίγο πιο "καμπινάτος".

Επίσης μπούσταρα λίγο γύρω στους 250hz και ελάχιστα στους 3.5khz

Αυτά με τα δικά μου αυτιά βέβαια...

Ρίξε μια ματιά και στο Amplitube 2 πάντως αν δεν το έχεις ήδη κάνει. Κάπου κυκλοφορεί ένα demo. Προσωπικά όταν ασχολήθηκα σοβαρά μαζί του ξέχασα τι ακριβώς ειναι το...... εχμ.... πως το λένε; ;D ;)

"Say baby, do you wanna lay down by me?"

@longashadow - σε ευχαριστώ πολύ για το πραγματικά χρησιμότατο feedback. θα το δοκιμάσω σπίτι. όσο για το παίξιμο... κωλοβαρεματάκι... :-)

@Hom3sick - λες ε; ένα ντέμο που είχα ακούσει δεν με ενθουσίασε αλλά ίσως να πρέπει να το δω ενδελεχώς... ευχαριστώ

Music,

ΜΗΝ το ξαναβαλεις αυτο το delay. Λες και καποιος βλεπει τι παιζεις και το επαναλαμβανει ;D

Η χροια δεν ηταν ασχημη. Θα συφωνησω με long για τα "κοψιματα" και τα "ανεβασματα". Ειδικα η περιοχη γυρω στους 3.5 εχει τα πιο "γλυκα" πριμα για στρατ ειδικα. Χωρις να ξυνει αλλα και χωρις να ειναι ενοχλητικα μεσαιο. Ωραιο ειναι. Βγαλε το delay και ξαναποσταρε το.

Οσο για το Rig vs Ampli εχω να πω οτι τα εχω και τα 2 αλλα για καποιο λογο το Rig μου καθεται καλυτερα

Make me fries...

Thanks man,

Βασικά το delay είχε λίγο αυτό τον σκοπό - κάτι σαν ερωταπάντηση. Όσο για να το βγάλω και να το ξαναποστάρω, δύσκολο γιατί το clip γράφτηκε επί τόπου στα recorders του rig με τα delay, live.

Να επισημάνω ότι το clip ηχογραφήθηκε στις middle/neck και neck θέσεις των hot active livewire μονών του Duncan. Επειδή στο bridge έχω τον Metal livewire που δεν κάνει split, προσπαθώ να βρω έναν ήχο που να πλησιάζει στη middle/bridge θέση παίζοντας στους πάνω μαγνήτες, και έτσι έπαιξα πολύ με το treble booster.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου