yann Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Πολύ ωραία παρουσίαση. :) Με την ίδια διαδικασία έχω φινίρει μια τελε (όχι με νιτρο αλλά με κοινό βερνίκι που βρίσκουμε σε σπρευ). +1 Καποιοι πωλητες χρωματων αυτοκινητου,εχουν συστημα και "γεμιζουν" σπρευ, με το χρωμα που διαλεξαμε για το αυτοκινητο υποτιθεται... Με λιγο καλη θεληση μας γεμιζουν το σπρευ και με νιτρο (σωστα διαλυμενο,ισως ηδη απο εμας που θα πρεπει να τους δωσουμε εμεις ετοιμο και σε σωστη ρευστοτητα,αν δεν εχουν στο ραφι) Καλη λυση για diy... :) Υ.Γ.:Σε χρωματα αυτοκινητων και τα fine ντουκοχαρτα,σε καποια εως και 3000grit (η 3m σιγουρα), οπως και αλοιφες γυαλισματος σε τουλαχιστον 2 ειδη (χοντρη-ψιλη)-οχι αυτες με το κερι, πρεπει να περιεχουν κοκκους,και να μην "κανουν στρωμα" στη βαφη. Υ.Γ. 2:ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ..μιλαμε για χημικα επικινδυνα για την υγεια,ακομη και με μικρη χρηση. 8) ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Πολύ ωραίο θέμα, ευχαριστούμε για τις πληροφορίες yann! :) Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Yann ευχαριστώ και εγώ για το θέμα! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι: είχα ακούσει ότι κυκλοφορούν 2 ειδών "νίτρα" ;D με διαφορετικές προδιαγραφές. Ένα "αμερικάνικο" και ένα "ιταλικό" (αν μου τα μετέφεραν σωστά). Το δεύτερο μάλιστα μου είπαν ότι "κιτρινίζει" με το χρόνο πιο εύκολα. Ισχύουν όλα αυτά? Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DELAGOHN Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 ποτε σπαει τι νιτρο;(ραγιζει;) εγω για buffing βαζω ενα κομματι υφασμα στο παλμικο τριβειο(χοντρο κατα προτημηση) αλλα συντομα θα παρω ροδα (κετσε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SULTAN Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Μπράβο ρε Yann!!Επιτέλους!Όχι μόνο να μαλώνεις για τα ξύλα ;D Super η ιδέα του διορθωμένου φινιρίσματος.Φτιάξε κι άλλα αν μπορείς(π.χ. πολυουρ/νη-γομαλάκα,βαφές κ.τ.λ)Επίσης πολύ καλή η παρουσίαση. Δείξε όμως και το γυάλισμα να γουστάρουμε... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Μπράβο ρε Yann... Απορίες...μιλώντας για μπουζούκι (ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ όργανο)... 1) Γιατί διάλεξες νίτρο και όχι πολυουρεθάνη? Για ηλεκτρικά όργανα τώρα 2) Ποιό από τα δύο εφαρμόζεται πιό εύκολα? 3) Για ένα άσχετο (σαν και μένα) πιό έχει μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας? 4) Το νίτρο σε σπραυ λειτουργεί το ίδιο με τα πιστόλια? Το λέω γιατί γλυτώνεις κομπρεσέρ...αλλά κυρίως καθαρίσματα. 5) Το νίτρο έχει το πρόβλημα ταχείας πήξης που έχει η πολυουρεθάνη? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Το νίτρο έχει το πρόβλημα ταχείας πήξης που έχει η πολυουρεθάνη? το νιτρο στεγνωνει ...μια ζωη! Ποιό από τα δύο εφαρμόζεται πιό εύκολα? το νιτρο παντως θελει πολλα ψιλα "χερια" και ξεκουραση... Δεν θελει βιασυνες! ;) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 yann, ευγε για την παρουσιαση! ριξε κι αλλα... :) ψιλο off topic: εγω τις νερομπογιες μου τις γυαλιζω με μαλλινο buffer_ακι πανω σε δραπανο, ξερα (χωρις κρεμες κλπ), αφου "ισιωσω" το στρωμα με ντουκοχαρτα. wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Eυχαριστούμε πολύ! :) Υ.Γ. 2:ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ..μιλαμε για χημικα επικινδυνα για την υγεια,ακομη και με μικρη χρηση. 8) Αν και δεν ασχολούμαι προσωπικά με DIY (αν και θα το ήθελα), μπορούμε να επεκταθούμε λίγο πάνω σε αυτά; Πρέπει να τα γνωρίζουμε! Πχ. το νίτρο αν περαστεί από σπρέι θα βρίσκεται σε σταγονίδια, σωστά; Kαι αυτά όχι μόνο θα είναι εύκολα εισπνεύσιμα αλλά και με διάμετρο που θα φτάνει άνετα μέχρι τις πνευμονικές κυψελίδες... Και συμβαίνει κάτι με τις απλές αναθυμιάσεις του; Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Όταν βάφουμε πάντα μάσκα με φίλτρα: http://www.dickblick.com/products/3m-easi-air-paint-spray-respirator-assembly/#photos When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση