Peruvian Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Η παραγγελία έγινε στις 27/01 Και shipped στις 03/02 Και ακόμα δεν έχει έρθει… Μήπως ξέρει κανένας πόσος είναι ο μέσος χρόνος αναμονής??? Ευχαριστώ προκαταβολικά ΥΓ: Που μπορώ να δω αν η παραγγελία είναι στην ελλάδα??? My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickhigher Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Φιλε γεια χαρα Εχω κανει δυο παραγγελεις απο εκει, η πρωτη εκανε ενα μηνα περιπου να ερθει,και η δευτερη που εγινε στις 18-1 στο status μεσα στον λογαριασμο μου δειχνει ακομα οτι ειναι in progress. Υπομονη κανε. http://www.oxygelpedals.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Peruvian Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Μου έστειλε e-mail ο υπεύθυνος... και μου είπε μες τη βδομάδα θα το έχω... Αν δεν έρθει θα το αναλάβει αυτός... έτσι είπε...τώρα βλέπουμε... ευχαριστώ για την ειδοποίηση... My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Και ποιός σας είπε ότι μας ενδιαφέρει η εν λόγω συζήτηση? (Κι εγώ προχθές παρήγγειλα κάτι πίτσες και άργησαν 30 λεπτά και ήρθαν κρύες.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 (Κι εγώ προχθές παρήγγειλα κάτι πίτσες και άργησαν 30 λεπτά και ήρθαν κρύες.) Από Thomann ή Muskiding ? Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
V.P. Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Και ποιός σας είπε ότι μας ενδιαφέρει η εν λόγω συζήτηση? (Κι εγώ προχθές παρήγγειλα κάτι πίτσες και άργησαν 30 λεπτά και ήρθαν κρύες.) σταματα να σε συνεχεια εριστικος :-\... οκ, ειπε τον πονο του, του απαντησε ο αλλος να τον καθυσηχασει...νταξει τελειωσε το θεμα... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Μα ... κι εγώ τον πόνο μου είπα. ;D (Θα προτείνω να φτιάξουμε κατηγορία lost and found. "Ελα σού'ρθε? Εμένα μού'ρθε. Του άλλου του'ρθε? Πόσο κάνει νά'ρθει?" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Να πω κι εγω τον πονο μου. Σημερα ειχα μια πολυ δυσκολη μερα στο γραφειο. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
V.P. Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 καλα ειστε εντελως κανιμοθριοι...δν θα βγαλω ακρη μαζι σας.... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 προτεινω κατηγορια "shoulder to cry on". περαν της πλακας, καλο ειναι να "κυκλοφορουν" τα νεα για ποια sites αργουν, αλλα εν προκειμενω μοιαζει με καθυστερηση ΕΛΤΑ. happens all the time... θα ερθουν! wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση