Vrass Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 FFΜακη, έχεις βγάλει τα πλέον πρόστυχα πράματα στη φόρα... Αλλά αυτό παραπάει... :o πραγματικά δεν έχω λόγια.. Καλόπαιχτη να είναι να τη χαρείς για πολύ καιρό. 8) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zooropean11 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Είμαι ο Jasemeister και μόλις τελείωσα. :P Με προλαβες, ατιμε τσερεμονι!!! Gibson Les Paul, Vox AC30, και ξερο ψωμι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 FFΜακη, έχεις βγάλει τα πλέον πρόστυχα πράματα στη φόρα... Αλλά αυτό παραπάει... :o πραγματικά δεν έχω λόγια.. Καλόπαιχτη να είναι να τη χαρείς για πολύ καιρό. 8) Ευχαριστώ πολύ ;) Θα την κρατήσω,μεχρι να βρεθεί μια καλή Gibson deluxe '60. Τelegun fat foot πάνω σε VHT 2/90-Palmer motu pc. Ολα τα κλιπάκια είναι πρόχειρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Αν ηταν μπλε sparcle θα ηταν ακομα πιο ωραια (imho). Ισως πλησιαζε και λιγο την ΘΕΑ http://wildwoodguitars.com/electrics/gibson/custom/cs77064/cs77064.php Αλλα και παλι....(smilie-pou-tou-trexoun-ta-salia) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Είμαι ο Jasemeister και μόλις τελείωσα. Μι του...... What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Μι του...... Φωτογραφία πρόστυχη χωρίς μαγιό ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zoo Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Απο αγαπητικους καλα παει γιατρε μου η Ασήμω . Απο γαμπρους να δουμε τι θα γινει. ;D Α ρε κατακαημενε Mark Bollan , δε ζεις να δεις τι εχασες !!! ;D ;D ;D Αντε Μακη τωρα και με μια Χρυσάφω να κανεις και κανα threesome ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D It's only Rock 'n' Roll ..................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Zοο... φέρε τα τελε- σκουπόξυλα σου, να κάνουμε Prehistoric Threesome ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Ακομα ενα προκλητικο και εκφυλο θεμα στο noiz. Να δουμε ποτε θα νοικοκυρευτειτε ;D Σκετη γκλαμουρια η δεσποινις, καλοπαιχτη και αγεραστη ευχομαι ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zoo Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Zοο... φέρε τα τελε- σκουπόξυλα σου, να κάνουμε Prehistoric Threesome ;D ;D ;D ;D Θα σου φερω και τη Les Paul να κανουμε σαδομαζο Prehistoric foursome ;D ;D ;D ;D It's only Rock 'n' Roll ..................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση