Προς το περιεχόμενο

Κιθάρες Framus & U.S.A. VS EUROPE


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τις έχετε δεί ποτέ ? Ακουσα μια Diablo (Strat Copy ) 8α έλεγα, με Swamp Ash body, Ovangkol neck, 3 magnhtes Seymour Dancan. Mου φάνηκε οτι ακουγόταν SUPER. Το σπουδαιότερο όμως ήταν πως πρώτη φορά είδα κάτι το οποίο πουλιέται ποιο ακριβα στην Αμερική και ποιο φθηνά στην Ελλαδα!! Μήπως είρ8ε ο καιρός να κοιτάμε και λίγο τα Made in Europe ?

Πολλά δεν έχουμε δώσει για το Made in U.S.A. ??????[/img]

lues Legend

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν μείνεις λίγο περισσότερο καιρό εδώ μέσα θα καταλάβεις ότι λίγοι έχουν τέτοια κολλήματα με την Αμερική πλέον. :wink:

 

Για τις Framus είχα ακούσει κάποια ανησυχητικά σχόλια, από αξιόπιστους ανθρώπους, αλλά επιφυλλάσσομαι γιατί δεν τις δοκίμασα. Αρκετοί άλλοι πάντως είναι ενθουσιασμένοι.

 

Υπάρχουν και άλλες αξιόλογες ευρωπαϊκές μάρκες, όπως οι Vigier, οι Huber (που νομίζω θα πάρεις και εσύ, έτσι?) αρκετές αγγλικές μάρκες, δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από "επώνυμα" αμερικάνικα όργανα, κάθε άλλο! Και βέβαια αντίστοιχες γιαπωνέζικες και, τα τελευταία χρόνια, πολλές κιθάρες φτιαγμένες στην Ταϊβάν, την Κορέα και την Κίνα είναι too good to be true.

 

Όχι, κανένα κόλλημα! :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν έχεις άδικο αλλά ξέρεις εδώ στην ¶ρτα υπάρχει πολύ κόλλημα...

Σε αυτό πιστεύω βέβαια βοηθάν και τα καταστήματα. Χτες είδα κάποιες κινέζικες ακουστικές " Walden" , έπαθα πλάκα, ρε παιδιά πολύ φτήνια! Και έπεζε το οργανάκι σαν "γαζοτήρας" !!

lues Legend

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ FRAMUS ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΛΙΔΗ ΠΟΥ ΤΙΣ ΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗ ΓΜΩΜΗ ΤΟΥ

Practice cures most tone issues - John Suhr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε deebblues εχω πει επανειλημμένα ότι οι Framus είναι ΠΟΛΥ καλές κιθάρες,αν ψάξεις παλιότερα πόστ μου θα το δείς!Ενθουσιάστηκα κι εγω με την Diablo Pro όταν την επαιξα.Πανάλαφρη,SD μαγνήτες,ωραία υφή το ovangkol και γενικά είναι ο ορισμός της all around κιθάρας!Αν δεν μου έρθει να το γυρίσω σε ακουστική jazz με καμμιά selmer-macafferi copy κιθαρα θα χτυπήσω σίγουρα μια Framus!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου