block Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 Είπα να κάνω μία αναβάθμηση στην jazzmaster μου , πήρα μαγνήτες αμερικάνικους , alpha ποντεσιόμετρα και orange drops πικνωτές . Τα έβαλα όλα καλά , τακτοποιημένα και σωστά . Έχω όμως τα εξής προβλήματα 1) Ο πάνω επιλογέας ενώ ενεργοποιήτε κανονικά δεν παίζει το tone το volume καθώς όταν τα αγγίζω ακούω τρομερό θόρυβο 2) Ακούω πολύ μα πολύ θόρυβο . ( μάλλον γείωση ? ) Τι να κάνω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 Στο site του seymour duncan έχει ένα pdf με το wiring jazzmaster http://www.seymourduncan.com/support/wiring-diagrams/schematics.php?schematic=jazzmaster και στο site της fender http://www.fender.com/support/diagrams/pdf_temp1/other/0100800A/SD0100800APg2.pdf τσέκαρε για τυχών λάθη. www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 Επίσης αν δεν είσαι μέλος του www.offsetguitars.com πρέπει να γίνεις. Έχει ΤΟΣΕΣ πληροφορείες που δεν θα βρείς πουθενά αλλου. www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
block Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 Τα έχω όλα αυτά καθώς είμαι και μέλος στο offset και στο shortscale αλλά παρόλα αυτά δεν βλέπω που έχω κάνει λάθος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 Ίσως αν βγάλεις φότο απο τα εσώψυχα της κιθάρας και κάποιες αρκετά κοντινές, postαρε τες μήπως βγάλεις καμιά άκρη. www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
block Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 Φίλε μου τίποτα δεν γίνετε , εδώ και 3 ημέρες κανένας δεν μου έχει απαντήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση