paranoid_gr Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 Φιλε με γεια το κιθαρονι!!!!!!!!!και μακαρι να το ευχαριστηθεις στο μεγιστο(που θα γίνει οπωςδηποτε ;D ;D ;D ;D) Μπορεις να μας πεις λίγες παραπανω πληροφορίες..Ποσο κοστισε στο συνολο,ποσο καιρο πηρε και κτλ...ξερεις εσυ.. ;D ;D ;D Στον κοσμο δεν υπαρχουν εξαιρεσεις(LP,strat... :)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 Το 500k με χαλαει, ισως εσενα σου αρεσει ετσι, αλλα η κιθαρα κοβω να ακουγεται αλυσοπριονο και δεν καταλαβαινω γιατι να αλλαξεις ΟΛΑ τα υπολοιπα μονο και μονο για να ταιριαξεις. Σκεψου τα 250 καλυτερα. Αλλα μαλλον αυτο θα το κανεις οταν "προσωρησει η σχεση στο επομενο επιπεδο". Κατα τα αλλα πανεμορφη, μεγειες Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nuno Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 Καλορίζικη και καλόπαιχτη η tele. Οσο για τον Σταύρο τι να πω....απίστευτος επαγγελματίας και φοβερός άνθρωπος :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 Εμένα μου αρέσουν τα 500ρια, είναι λίγο πιο σκληροπριμαριστά ;D αλλά αν δεν τα θέλεις τα πρίμα τα κόβεις... στην δική μου πάντως αυτά έχω! Σούπερ το όργανο, και το μανίκι ζηλευτό!! μάλλον δεν είναι goeldo, ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 πολυ ομορφη και μεγεια! θα συμφωνησω οτι ισως παραγινεται ...Gilette η Tele με τα 500αρια. Μπορεις να δοκιμασεις ενα 250+ στο Volume (255-265 θα ηταν super) και να αφησεις το 500αρι στο Tone αν θες να εχεις μια "πριμα" φωνη, μιας και το 500αρι θα σου "κοβει" τον πυκνωτη πιο πολυ στο "10", ενω το Volume δεν θα "φορτωνει" τοσο πολυ τους μαγνητες για να τους κανει να ξυριζουν. Ειναι μια ευκολη δοκιμη. Πιστευω ο Duke να εχει 250αρια να "ψαξετε". η μονη (προσωπικη) ενσταση, το μεγαλο radius και (λιγο) το Tusq. wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JR Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 Καλοριζικη φιλε μου ειναι πολυ ομορφη να την λιωσεις... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jethro Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά, συγνώμη που δεν προλαβαίνω να απαντώ στα σχόλιά σας πιο γρήγορα - ο χρόνος μου δυστυχώς είναι αρκετά περιορισμένος. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τις παρατηρήσεις σας! Ο Neck μαγνητης σκοτωνει ομως! ηταν οτι καλυτερο για μπλουζ! Πράγματι ο neck σκοτώνει και συνεισφέρει αντίστοιχα και στο συνδυασμό neck - bridge βεβαίως βεβαίως! Σε τι ενισχυτη ήταν πάνω όταν γραφτηκε το video? Αυτό δεν το ξέρω, θα ρωτήσω τον Ηλία και θα σας πω. Δεν ήμουν παρόν... Μπορεις να μας πεις λίγες παραπανω πληροφορίες..Ποσο κοστισε στο συνολο,ποσο καιρο πηρε και κτλ...ξερεις εσυ.. ;D ;D ;D Κόστισε αρκετά κάτω από χιλιάρικο, αλλά καλύτερα να ρωτήσετε τον Σταύρο για τιμές μιας και οι ιδιαίτερες απιτήσεις του καθενός μας ακόμη κα στις λεπτομέρειες διαμορφώνει και το τελικό κόστος. Σχετικά με το χρόνο, ήταν στη μέση και οι γιορτές, πέτυχα το Σταύρο με μεγάλο φόρτο εργασίας από άλλες παραγγελίες, περιμέναμε και λίγο κάποια parts από εξωτερικό.... ε, όλα αυτά φέραν την καθυστέρησή τους - περίπου 2 μήνες. Δεν θέλαμε βιαστικές κινήσεις και νομίζω το αποτέλεσμα άξιζε με το παραπάνω την αναμονή! Το 500k με χαλαει, ισως εσενα σου αρεσει ετσι, αλλα η κιθαρα κοβω να ακουγεται αλυσοπριονο και δεν καταλαβαινω γιατι να αλλαξεις ΟΛΑ τα υπολοιπα μονο και μονο για να ταιριαξεις. Σκεψου τα 250 καλυτερα. Αλλα μαλλον αυτο θα το κανεις οταν "προχωρησει η σχεση στο επομενο επιπεδο". Κατα τα αλλα πανεμορφη, μεγειες Δεν έχω κανένα λόγο να διαφωνήσω σε τίποτε απολύτως από αυτά που είπες. Χωρίς πλάκα, περιμένω πράγματι να "προχωρησει η σχεση στο επομενο επιπεδο" και βλέποντας... Πάντως - επαναλαμβάνοντας οτι δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία από ήχο tele - πρέπει να πω πως είναι πολύ "επιθετική" και "βγαίνει μπροστά" και ευδιάκριτα ο χαρακτήρας της. Με overdrive και compressor (έχω το Route 66) που ψάχτηκα, έβγαλα πάρα πολύ ωραίο και γεμάτο ήχο, με "δυνατές" όμως πενιές - μου αρέσει να "σκάβω" λίγο τις χορδές όταν παίζω... Σούπερ το όργανο, και το μανίκι ζηλευτό!! μάλλον δεν είναι goeldo, ε; Το σώμα απ' ότι ξέρω είναι goeldo, το μανίκι το έφερε ο Σταύρος από Αμερική - δεν ξέρω όμως από που ακριβώς.... Είναι πράγματι ζηλευτό, όσο το συνηθίζω τόσο πιο πολύ μου αρέσει! Και πάλι σας ευχαριστώ όλους για τις παρατηρήσεις, τα σχόλια και τις ευχές σας! Ελπίζω να μη ξέχασα κάτι.... Να είστε καλά The light was yellow, sir... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 Το video γράφτηκε με τον (γνωστό πλέον) Tech 21 Trademark 30. H συνδεσμολογία ήταν: Tele => Tech21=> TubePre (μεσω direct out) => M-Audio Audiophile 2496. Τo drive είναι του ενισχυτή και όχι από κάποιο πετάλι ;) Η γνώμη μου είναι Jethro ότι τα 250k pots θα της πηγαιναν καλύτερα, όπως είπαν και οι υπόλοιποι (όχι ότι με τα 500k ακούγεται άσχημα) ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 καλοπαιχτη!!!τα ταστα ειναι medium jumbo η jumbo? σωμα goldo? οχι rockinger? τι διαφορες με τα rockinger? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Κουκλα!Να την χαιρεσαι! Μη πολυσκας για τα 500αρια μερικες δικες μου φορανε 1000αρια και παλι θελω και ΑΛΛΑ πριμα!! :) (αλλωστε ολες οι παλιες τελε απο το 66-80 1000αρια φορανε) με καποιους μαγνητες (ειδικα "ψωμωμενους" οπως οι Ηausel τα 500αρια ταιριαζουν καλυτερα για κλασσικο τελε ηχο) ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση