zinobios Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2005 ************************************************************ Για όσους Έλληνες ασχολούνται με την μουσική στο PC: Μοιραστείτε αρχεία (προγράμματα ή μουσικά) και ανταλάξτε απόψεις μεταξύ σας. Ελάτε στο hub ********* του DC++ ή ελάτε στην ομάδα "Greek PC Music Creators" του προγράματος Grouper -->*************** Eλάτε να δείτε. Προτάσεις δεκτές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zinobios Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2005 H διεύθυνση του hub είναι : pcmusic.homeip.net Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2005 ενα ειναι το share...e-donkey και καθαρισες!!! :twisted: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akisd28 Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2005 Μου μυρίζει κλείδωμα του topic... :roll: url=http://www.soundclick.com/akisk]Akis K Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2005 Πάντως φίλε Zinobios, θυμάμαι ότι λίγο καιρό πριν είχες ξανα-ανακοινώσει τη συγκεκριμένη δραστηριότητα. Υπήρχε κάποιος λόγος για να το ανακοινώσεις και τώρα; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zinobios Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2005 Ναι γιατί δεν υπήρχε καθόλου ανταπόκριση από κανέναν (βαριούνται;) και έτσι αποφάσισα να φτιάξω και ένα hub στο DC++ μήπως και μαζευτεί καθόλου κόσμος σε αυτό και μέσω αυτού και στο γκρούπ του Grouper. *Επεξεργάστηκε από τον yameth γιατί παραβαίνει τους κανονισμούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gto234 Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2005 Φίλε έχω αρκετό υλικό και μόλις καταφέρω να μπώ σε ένα wireless δίκτυο με πρόσβαση ίντερνετ θα επισκευτώ το hub και θα γίνω μέλος.Απλά ίσως αργήσω λίγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2005 Administrator Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2005 Φίλε zinobios δεν θέλω να πιστέψω ότι προβάλεις μια πειρατική κοινότητα. Αν είναι έτσι (καθώς προτείνεις ανταλλαγή προγραμμάτων) τότε παραβαίνεις τους κανονισμους του forum που δεν ταυτίζεται με αυτές τις διαδικασίες και γι αυτό επεμβαίνω σβήνοντας τα url. Το θέμα έχει κλειδωθεί. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις