Προς το περιεχόμενο

Αγορά Laptop για Μουσική

Hom3sick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επίσης: να κατεβούν ΑΜΕΣΑ οι τόνοι και να λήξουν εδώ οι προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Ημουν ο πρωτος που το ζητησα αλλα δεν μου δοσαν +1 καρμα...

γαι το -1 αμεσως...

τελος παντων χαβαλε κανω...

δεν με πειραζει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 42
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

OK fellas, νομίζω ότι ακούστηκαν όλες οι απόψεις και ό,τι ήταν να βγει, βγήκε.

Σταματάμε εδώ λοιπόν και κρατάμε το παρακάτω, μιας και συνοψίζει πολύ σωστά το θέμα:

Όσον αφορά το περίφημο πλέον laptop για μουσική που ψάχνει ο φίλος, ας πάρει ότι μπορεί να αντέξει οικονομικά και ας συμβιβαστεί με το (όποιο καλό, μέτριο ή κακό) αποτέλεσμα, είναι νομίζω εμφανές ότι δεν μπορεί να βοηθήσει κάποιος παραπάνω.

Υ.Γ. Για να μην παρεξηγούμαστε, το Κάρμα υπάρχει για να χρησιμοποιείται όταν κάποιος που το διαχειρίζεται το κρίνει απαραίτητο. Ας μην γκρινιάζουμε για κάτι που ξέρουμε ότι υπάρχει και πώς λειτουργεί.

Yes it is!!!

• Moderator

τι εγινε σου βαλε χερι ο yameth και τωρα το παιζεις σοβαρος?τορα για το αστειο οτι εισαι ατομο που επιμελειται το φορουμ..τι να πω..μπορει να διαβασει καποιος απο την αρχη του ποστ τα ειρωνικα σου σχολια για να δει γιατι υπαρχει αυτη η μονιμη σταση.

Το thread παραμένει -πολύ σωστά- κλειδωμένο, απλά παρεμβαίνω για να επισημάνω ότι το σχόλιο αυτό ήταν απαράδεκτο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου