tdm Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 O http://www.thomann.de/gr/orange_ppc112.htm τι λέει? Επίσης έχω δει και τον http://www.thomann.de/gr/framus_fr112cb.htm ... Όσο για 2Χ12 (δεν ξέρω αν αξίζει να πάω σ'αυτήν την κατηγορία) ο http://www.thomann.de/gr/framus_fr212_cb.htm ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tdm Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Έπεσε ησυχία ή μου φαίνεται? :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 δεν μου αρεσουν καθολου οι orange..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Και εγώ δεν μπορώ τους λαχανοντολμάδες. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 να λουστεις με ultrex δοκιμασες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 φιλε μου θεωρω οτι οι orange για τα δικα μου αυτια εχουν πολυ οξυ και μουντο ηχο και δεν μου αρεσουν για τις αλλες δυο επιλογες σου δεν μπορω να σε βοηθησω μιας και δεν εχω καμια προηγουμενη εμπειρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Γνώμη ανεκτίμητης αξίας: Ο φράμους είναι 22 κιλά.Μεσούυυυλα μ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tdm Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Γνώμη ανεκτίμητης αξίας: Ο φράμους είναι 22 κιλά.Μεσούυυυλα μ Δεν θα τον σπρώχνω στο δρόμο, στο σπίτι θα τον έχω! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2009 Έπεσε ησυχία ή μου φαίνεται? :) E τι ησυχία βρε tdm; Kάνε κι ένα ψαξιματάκι, έχουν σχολιαστεί στο παρελθόν... αν θες να μάθεις κάτι για αυτές, ξεκίνα ένα καινούργιο θρεντ στο κάτω κάτω... πολύ καλές είναι, η 2x12 της Framus μάλλον το best buy σε αυτά τα λεφτά. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση