stephanos Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 Την καλημέρα μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 ναι μωρε αυτα τα ευκολα που παίζονται. Πολύ καρφί ειναι ο τύπος, ακριβώς πεφτει?Κανονικά τι ειναι ροκοαλτερνατίβα?Το λεω γιατι εδω κατι τζαζε τα χει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 Α Ψ Ο Γ Ο Σ Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 Πάρα πολύ ωραίος, ήχος, ιδέες, μαλλί, τι άλλο να ζητήσεις; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stephanos Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 πράγματι φοβερός...και τα άλλα του video είναι πολύ καλά. Είναι να το χεις βρε παιδί μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπον, ο τυπος ειναι Δανος και παιζει να εχουμε jamαρει στην Κοπεγχαγη, κατι μου θυμιζει. Εκανα ηδη κονε γιατι εχω πολλους γνωστους φιλους-μουσικους στη Δανια. Θα ...ενημερωσω Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 κοιτα την ροδιά πως ανθίζει :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2009 τελειο ...απλα ......αψογος ηχος και μελωδια :-X RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2009 Δε λέω, είναι εξαιρετικός, αλλά αυτό που παίζει, είναι σα showreel :P του τύπου : "ειμαι session μουσικός, τα κάνω όλα και συμφέρω" It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 Δε λέω, είναι εξαιρετικός, αλλά αυτό που παίζει, είναι σα showreel :P του τύπου : "ειμαι session μουσικός, τα κάνω όλα και συμφέρω" και τι το κακο εχει αυτο? αφου τα κανει ολα ο ανθρωπος και πολυ καλα μαλιστα να τον κατακρινουμε? μια χαρα τελειος ειναι....μου φαινεται βγαζουμε απο τη μυγα ξυγκι ....ή ειμαστε πολυ τελειοι εμεις....δεν εχω καταλαβει τι απο τα δυο συμβαινει... ::) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση