Προς το περιεχόμενο

ΒOSS DS-1 ή κάτι άλλο;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παω τις προαλλες στον διαμαντοπουλο και του λεω οτι θελω να μου πει τι λαμπατους ενισχυτες εχει σαν μαγαζι.

και αρχιζει...να&σε ρωτησω &φιλαρακι ποσα χρονια παιζεις κιθαρα;σου βαζω στοιχημα οτι αν σου βαλω πισω απο την πλατη σου να παιζει ενας τρανζιστορ και ενας λαμπατος δεν θα καταλαβεις ποιος ειναι ο λαμπατος.του λεω οκ οτι πεις,θα μου πεις τωρα ποιους λαμπατους εχεις.οκ μου λεει θα σου πω αλλα πρεπει να παιξεις παρα πολλα χρονια κιθαρα για να καταλαβεις την διαφορα ενος λαμπατου&και ενος τρανζιστορ.

πηγα να του πω...μπορει να μου παρει πολλα χρονια για να καταλαβω την διαφορα&μεταξυ ενος τρανζιστορ και λαμπατου αλλα μου πηρε 2 λεπτα για να καταλαβω ποσο μεγαλος μαλακας εισαι.

και ολα αυτα επειδη ρωτησα (ειλικρινα χωρις κανενα ας πουμε "υφος" ή οτιδηποτε αλλο),να μου πει ποιους λαμπατους εχει.εχει γινει και αλλο σκηνικο αλλα αλλη φορα θα το γραψω.βαριεμαι τωρα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 47
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Takis λυπάμαι που στο λέω αλλά θα πάρει πολλά χρόνια να καταλάβεις τι διαφορά μεταξύ μιας Suhr και μιας Squier :wink:

Υ.Γ Εκνευριστικό και το "τα ξέρω όλα" ύφάκι

You are wrong f**ked and overatted...

ετσι για να γινεται κουβεντα, ο λογος που σε αντιμετωπισε ετσι ειναι οτι δεν ελαχιστη ποικιλια απο λαμπατους και κυριως προωθει μια μαρκα εν ονοματι randall που εχει τον χειροτερο λαμπατο που εχω ακουσει..

να προσθεσω οτι οταν πηγαμε με το φιλο μου εκει και του εξηγησαμε οτι ψαχναμε λαμπατο γιατι μας αρεσει ο γλυκος ηχος κλπ κλπ κλπ, οταν του περιγραψαμε ολα αυτα που ακους σε καθε καλο λαμπατο, αυτος μας απαντησε παρα πολυ απλα οτι ολα αυτα που θελαμε δεν θα τα βρουμε σε κανενα λαμπατο και οτι τελικα θα επρεπε να κοιταμε για τρανζιστορ.

ευτυχως μετα πηγαμε και ακουσαμε hot rod deluxe και ashdown peacemaker 40 και συνειδειτοποιησαμε οτι δεν ειμαστε τρελλοι ουτε κουφοι..

Εγώ λίγες φορές έχω πάει στο εν λόγω μαγαζί (λόγω της "ξενιτειάς" που βρίσκομαι), αλλά μια φορά που πήγα και δοκίμαζα κάτι Martin ακουστικές, οι τύποι που δούλευαν εκεί (δε ξέρω καν αν δουλεύουν πλέον γιατί πήγα πριν αρκετό καιρό) ήταν παραπάνω από φιλικοί και εξυπηρετικοί!

Ίσως βέβαια να τους πέτυχα στις καλές τους, τι να πω...

www.facebook.com/YourPaintedSmile

φιλικοτατοι και με εμενα ηταν δεν μπορω να πω...αλλα οργανο δεν καταφερα να πιασω,επαιζαν αυτοι για μενα 8O

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

αυτο ειναι αληθεια, αμα δεν ειναι στις καλες τους ειναι πολυ εκνευριστικοι.

ομως αν ειναι στις καλες τους και πας το μεσημερι (τριτη-πεμπτη-παρασκευη) που δεν εχει κοσμο ειναι μεσα στην τρελη χαρα, βεβαια το υφακι του ξερολα δεν το αποχωριζονται... em.icon.evil.png

οσον αφορα τις τιμες, ειναι τσιμπημενες ομως κανουν πολυ καλες τιμες μετρητοις.

Ε = mc^2 = Fb

• 2 χρόνια αργότερα...

Και εγω συμφωνω για το Rat2.Κλασσικο πετάλι & μπορει να σου δώσει μεγάλη γκάμα βρωμας.Απο classic od μεχρι heavy distortion.

Για να ακούσεις δείγματα ακου οποιοδήποτε κομματι απο BLUR & RADIOHEAD το χρησιμοποιούν πολύ :wink:

Καλησπέρα.Γαι να μην ανοιγω καινούριο ποστ και επειδή με ενδιαφέρει ποιο post punk/indie κλπ ήχος το και επειδη έχω μπερδευτεί το Rat 2 ειναι το Rat το απλο που είναι καινουριο και αναφέρετε σαν 2  ή εννοειτε το turbo rat σαν 2??? Γιατι θα το αγοράσω μαλλον σήμερα και θα ήθελα να πάρω το σωστό για αυτον τον ήχο.

Ευχαριστω

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου