Προς το περιεχόμενο

ΒOSS DS-1 ή κάτι άλλο;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το Rat έχει κατηγοριοποιηθεί στα overdive λόγω της πρώτης του έκδοσης που κυριαρχούσε στα 70s και στην αρχή των 80s. Οι επόμενες εκδόσεις του (2 και Turbo) εχουν αρκετά πιο ανεβασμένη την τελική ποσότητα του drive καθώς και τις μεσαίες συχνότητες (Turbo). Έτσι άλλαξε ο χαρακτησισμός του σε overdrive/distortion. Το φίλτρο του δε, που αντικαθιστά το πατροπαράδοτο tone, χρησιμοποιείται απο την αρχή μέχρι το τέρμα δίνοντας πολλά διαφορετικά ηχοχρώματα. Βασικό χαρακτηριστικό του επίσης είναι ότι οι σχέσεις drive και volume είναι ακριβώς οι ίδιες με τους ενισχυτές, έτσι αν βάλεις το drive στο 1/5 και τσιτώσεις το volume έχεις ένα εξαιρετικό booster. ¶κουσε κανένα κομμάτι των Man or ... Astroman για να έχεις μία ηχητική ιδέα. Η μπαταρία κρατάει χρόνια είνια το πρώτο πετάλι που καθιέρωσε το true bypass και το σασί του απίστευτα γεροδεμένο, ιδανικό για live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 47
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Και εγω συμφωνω για το Rat2.Κλασσικο πετάλι & μπορει να σου δώσει μεγάλη γκάμα βρωμας.Απο classic od μεχρι heavy distortion.

Για να ακούσεις δείγματα ακου οποιοδήποτε κομματι απο BLUR & RADIOHEAD το χρησιμοποιούν πολύ :wink:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

elavd, νομιζω πως πρέ[ει να ακούσεις το Double Drive& και το GT 2 της Τech 21.&Λίγο ακριβα βέβαια αλλά νομίζω πως θα λύσεις το πρόβλημα σου μια και καλή...&

lues Legend

Γιαννενα είσαι ? Μπορείς να τα ακούσεις στον Ντούκα τονΣταύρο στην Ελεούσα. Ειναι πολύ Cool άτομο και έχει τρελές τιμές. Πάω χρόνια εκεί τις κι8άρες μου. Και από εκεί πηρα και την Gibson μου και τον νέο μου ενισχυτή από εκεί τον παίρνω .

&

lues Legend

Γιαννενα είσαι ? Μπορείς να τα ακούσεις στον Ντούκα τονΣταύρο στην Ελεούσα. Ειναι πολύ Cool άτομο και έχει τρελές τιμές. Πάω χρόνια εκεί τις κι8άρες μου. Και από εκεί πηρα και την Gibson μου και τον νέο μου ενισχυτή από εκεί τον παίρνω .

&

:roll: ... :roll:

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Πλέον αποφεύγω οποιαδήποτε σχέση με εγχώριους αντιπροσώπους/τεχνικούς...

Ο Σταύρος παρόλα αυτά, συμφωνώ ότι είναι καλό παιδί.

Φιλαρακι όπως νομίζεις..αλλά εγώ από Α8ήνα κατάγομαι και περιτό να σου πώ&πως& ξέρω τι εννοείς...&πολλοί φίλοι μου από Αθήνα αγοράζουν&από εκεί όμως !! .&Ενας αγόρασε μια &JEM&BSB 77& (Του έρχεται τέλος Αυγούστου) μάντεψε, ποιο φθηνά και από Thomann !!! &&

Πες του ότι πας εκ μερους του Γιώργου με την Gibson και την Santa Gruz. Δώσε και χεραιτισμούς !!

lues Legend

Φιλαρακι όπως νομίζεις..αλλά εγώ από Α8ήνα κατάγομαι και περιτό να σου πώ&πως& ξέρω τι εννοείς...&πολλοί φίλοι μου από Αθήνα αγοράζουν&από εκεί όμως !! .&Ενας αγόρασε μια &JEM&BSB 77& (Του έρχεται τέλος Αυγούστου) μάντεψε' date=' ποιο φθηνά και από Thomann !!! &&

Πες του ότι πας εκ μερους του Γιώργου με την Gibson και την Santa Gruz. Δώσε και χεραιτισμούς !!

[/quote']

Ευχαριστώ, αλλά ούτως ή άλλως ο Σταύρος με ξέρει, οπότε δε θα χρειαστώ συστάσεις... (η αλήθεια είναι βέβαια ότι δε το βλέπω να πηγαίνω, τουλάχιστον όχι σύντομα...)

ΥΓ. Έχεις ένα κόλλημα με το σύμβολο "&" ??? :D:D:D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου