Pianoman Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά μία βοήθεια... Ξέρει κανείς αν γίνεται και πώς (σε Cubase SX3), στο ίδιο midi track να ξεκινάς με ένα συγκεκριμένο sample Α και μετά να αλλάζει σταδιακά σε ένα sample B; (Συγκεκριμένα για drums.) ??? ??? ??? ??? Θεέ μου, δως μου υπομονή...ΤΩΡΑΑΑΑΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koxcygr Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 Oταν λες Sample A kai B τι ακριβος ενοεις???? Κοιτα βασικα συνδεεις τα ψιψιψιδια με τα ψουψουψουδια εκι περα και εισαι μεσα. ;D :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostasM Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2009 κάτι δε λες καλά, το midi track δεν έχει samples, δίνει εντολές (υποθέτω σε κάποιο vst όργανο). Εννοείς πχ να κάνεις crossfade μεταξύ των δύο οργάνων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pianoman Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2009 Ναι ρε παιδιά, μέσω VST εννοώ.. Νομίζω είναι αυτό το crossfade που λες.. Από ηλεκτρονικά τυμπανα να αλλάζει σε αλλο ήχο τυμπανων κτλ. Γίνεται τίποτα; Σόρρυ, αλλά όπως φαίνεται είμαι ψιλοάσχετος.. Θεέ μου, δως μου υπομονή...ΤΩΡΑΑΑΑΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koxcygr Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπον αν θελεις απλα να αλλαζει ο υφησταμενος ηχος των drums το κανεις μεσο automation απο το audio output που σου βγαζει το vst-i(F3 -->mixer). Aν παλι θες να αλλαζει vst-i απλα γραψε ενα ξεχωριστο καναλι. Πες μας ποιο vst-i εχεις για drums???? :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pianoman Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2009 Χρησιμοποιώ το Battery 3 από Native Instruments. Θεέ μου, δως μου υπομονή...ΤΩΡΑΑΑΑΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koxcygr Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2009 Δεν γνωριζω τιποτα απο το battery 3 το μονο που μπορω να σου πω ειναι να ανοιξεις δυο διαφορετικα καναλια midi οπου θα εχεις και δυο διαφορετικα drums. Παντος καλα ειναι να ξερεις και αυτο που σου ειπε ο φιλος ποιο πανω, οτι το midi καναλι δεν εχει να κανει τιποτα με audio kai samples απλα δινει εντολες και στην περιπτωση σου δινει εντολες στο vst-i. Τωρα αυτο που ακους εσυ ειναι το output του vst-i που ειναι ενα καναλι audio στο mixer(f3). :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pianoman Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2009 Οκ. Ευχαριστώ!! Θα προσπαθήσω να το βρω.. Θεέ μου, δως μου υπομονή...ΤΩΡΑΑΑΑΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostasM Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2009 δε νομίζω το ίδιο το battery να αλλάζει ήχους ενώ παίζει. Νομίζω ότι η πιο απλή (και intuitive) μέθοδος είναι να έχεις δύο instances του vsti, την κάθε μια φορτωμένη με τους ήχους που θέλεις και τροφοδοτούμενη από το δικό της κανάλι midi, και να παίζεις με τις καμπύλες volume των δύο vst καναλιών (όπως λέει ο φίλος παραπάνω, κάνε automation, μπορείς μετά να μπεις και να διορθώσεις με το pencil tool τυχόν ψιλοδιαφορές, λίγο περισσότερο από τον ένα ή τον άλλο ήχο, να είναι σταθερή η συνολική ένταση των τυμπάνων στο κομμάτι και τέτοια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση