Προς το περιεχόμενο

ενα απλο θεμα : ενισχυση κιθαρας!για να δουμε.....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

προβληματιζομαι κατα καιρους για τον πιο ''σωστο'' τροπο ενισχυσης της ηλεκτρικης κιθαρας.εχω δοκιμασει την πεταλιερα στα loop του ενισχυτη και δεν ικανοποιηθηκα.Δοκιμασα την προενισχυμενη εξοδο της gt-8 στο power amp in του peavey μου και ηταν οντως καλυτερα.

αυτο που σκεφτομαι να κανω στο μελλον ειναι να κρατησω την καμπινα του peavey αλλαζοντας το ηχειο με ενα celestion η electrovoice και να χρησιμοποιησω την αλυσιδα : στρατ ->πεταλιερα->τελικος ενισχυτης rack ->ηχειο.δηλαδη να χρησιμοποιησω τον peavey μονο σαν καμπινα και τον τελικο γεφυρωμενο μονοφωνικα.ολες οι περαιτερω ρυθμισεις θα υποκεινται στην τεχνολογια της boss.τι λετε ?θα δουλεψει?καποιος που να το εχει κανει?

καμμια ιδεα για τελικο ενισχυτη?

να εμπιστευτω την behringer?

Mesa/Boogie & Strato

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω 'παιξει' με μια GT-6 χρησιμοποιωντας την ως προενισχυση σε ενα TWIN AMP χρησιμοποιωντας τον σαν τελικο (προσωρινα......γιατι ειχαν καει οι λαμπες της προενισχυσης του TWIN AMP) και το αποτελεσμα ηταν ΠΑΡΑ πολυ καλο!!!!!!!!

Πιστευο οτι θα εχεις αποτελεσμα καλο....

Υ.Γ. το θεμα ειναι οτι ξεσκιστικα με την GT-6 η οποια δεν ηταν δικια μου για να βγαλω καλο ηχο...... :?

"Simplicity is gold"

Εγω πιστεύω ότι το GT-8 είναι φτιαγμένο για να μπαίνει σε full range ηχείο πχ ενα Mackie SRM350 ή SRM450. Ιδιαίτερα το πρώτο δεν είναι παραπάνω απο 400 ευρώ.

Αλλοιώς στο effects return του ενισχυτή και να δοκιμάσεις όλες τις επιλογές output select του GT-8 (αν και θα πρότεινα το line/phones)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου