fizur Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2009 Οχι μωρε, πλακα κανω... :D Μεταχειρισμενη την πηρα απο εδω μεσα, στις αγγελιες... Απλα δεν ηξερα οτι πρεπει να παρω τοσα πολλα τσιμπρακαλα για να παιξει... Απλα ειμαι φοιτητης και για να μαζεψω τα χρηματα για να παρω την καρτα ηχου (οπου παρεα χαλασε με την καρτα γραφηκων :-\) περασε καιρος... Ο.ψ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2009 Απλα δεν ηξερα οτι πρεπει να παρω τοσα πολλα τσιμπρακαλα για να παιξει... Η κάρτα μια χαρά παίζει... εσύ τι περίμενες να κάνει δηλαδη? Αν χρειάζεσαι παραπάνω πράγματα από αυτά που σου δίνει η συγκεκριμένη κάρτα κακώς την επέλεξες. Αλλα την θεωρώ πολύ ποιοτική λύση στην κατηγορία της και το να δώσεις και 50 ευρώ ακόμα για να καλυφθείς σε όλους τους τομείς δεν μου φαίνεται τραγικό. ΥΓ. Υπήρξα και εγώ φοιτητής και ξέρω πόσο δύσκολο είναι να αγοράσεις Gear.....ας είναι καλά η MISKO! ;D Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xrusopsaro Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 πωπωπω ρε Αντωνάκη ... μας έπριξες παιδί μου... εγώ λεω να την χαρίσεις στον φίλο σου τον γιάννη να ησυχάσεις και εσύ :P http://www.myspace.com/blackfrogs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koxcygr Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 Ρε φιλε βγαλε αυτη την φωτογραφια σε παρακαλω. Ειναι πολυ εκνευριστικη >:( >:( >:( :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση