kramer8 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπερα,θα ηθελα να ακουσω μερικες αποψεις για τους seymour duncan full shred.Οσοι "φορατε" τους συγκεκριμενους μαγνητες βοηθηστε και πειτε μου τι σας αρεσει τι δεν σας αρεσει κτλ...ευχαριστω. hell aint a bad place to be... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
greg-rat Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2009 Επαιξα προσφατα με μια washburn nuno signature η οποια φορουσε τον full shred σε bridge position και δεν εχω να πω κατι αρνητικο.Πολυ επιθετικος ηχος,απιστευτο γκαζι και κυριως για metal καταστασεις...Εγω προσωπικα που ασχολουμε με shred θα τον εβαζα αφοβα ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ τον έχω σε neck θεση και είναι αρκετά καλός, γλυκά πρίμα με πολύ σκάσιμο και αρκετό γκαζάκι για τα βρωμικα. Στα καθαρά βέβαια ακούγεται λιγάκι ψώφιος αλλά αν είχε ωραία καθαρά δεν θα τον λέγανε full shred [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nuno Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2009 Τον έχω και γω bridge στην PRS. Πριν είχα τον SD Custom 5. Μόνο του τον χρησιμοποιώ κατ εξοχήν για γκάζι (είτε ρυθμικά είτε lead), και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Επίσης στις άλλες θέσεις του επιλογέα και σε συνδυασμό με τον SD Jazz που έχω για neck, το αποτέλεσμα είναι επίσης πολύ καλό για καθαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση