sakisthegr Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2009 Δείχνει πολύ ενδιαφέρον ειδικά για να εκμεταλευτεί κανείς τις live δυνατότητες του Ableton... Πολύ καλή κίνηση από την ΑΚΑΙ. Nothing is said that has not been said before... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
edessaios Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2009 Πολύ μου άρεσε αν και το έχω δεί από την πρώτη μερα που κυκλοφόρησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
floyd85 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2009 κανεις που να το χει δουλεψει και να μην το χει δει απλα υπαρχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AIF Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2009 Βασικά δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Από Απρίλη , Μάη θα το δούμε στα μαγαζιά και άμα... Λογικά περιμένουν να περάσουν μερικές ακόμα beta του Live 8 (το οποίο είναι 'super') ώστε να στήσουν πιο σωστά το λογισμικό του. Αν εξαιρέσουμε το clip triggering δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερο control από το BCR2000 σε συνδυασμό με το BCR Performer από covert operators! (στο 1 /5 της τιμής του ΑΚΑΙ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση