Προς το περιεχόμενο

Line6 M13 Stompbox Modeller - Review

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σε αυτο θα συμφωνησω και εγω...ομως που να δεις τι κοσμοι ανοιγονται οταν το χρησιμοποιεις ΜΑΖΙ με την TL.... ;D ;D

Για πες?  ;D ;D ;D ;D

Επίσης αν έχεις τίποτα πρόχειρους roadies ή γενικά ψωμωμένα παληκάρια για κουβάλημα, μου τους δανείζεις για το επόμενο live?  8) :D

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 390
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

σιγα το βαρος...ειδικα αν εισαι σαν και εμενα που καποτε κουβαλουσα αυτο το ....θεριο δεξια και αριστερα..... ;D

255615820d77c294ee520d0d2c782d92246ae5099e03f4fdba82b66e.jpg

παντως οντως συνδιαζοντας τη λουπα της Μ13 με την TL ...The sky is the limit (& δεν χανεις και την ικανοτητα της TL για direct recording/playing)

παντως γενικα τα δυο.... μηχανισματα δεν ειναι συγκρισιμα μια και ειναι εντελως διαφορετικη η φιλοσοφια τους (ειναι αλλωστε τοσο φθηνα που ΑΝΕΤΑ καποιος μπορει να παρει και τα δυο ;))

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

παντως γενικα τα δυο.... μηχανισματα δεν ειναι συγκρισιμα μια και ειναι εντελως διαφορετικη η φιλοσοφια τους (ειναι αλλωστε τοσο φθηνα που ΑΝΕΤΑ καποιος μπορει να παρει και τα δυο ;))

Aν συγκρίνεις το κόστος με μια πεταλιέρα σαν την παλιά σου, και με boutique πετάλια, συμφέρει αβλεπεί.  ;)

παντως οντως συνδιαζοντας τη λουπα της Μ13 με την TL ...The sky is the limit (& δεν χανεις και την ικανοτητα της TL για direct recording/playing)

Ειμαι περιεργος να δω τι επιπλεον χρειαζεσαι!!Αληθεια για πες ενα παραδειγμα αλυσιδας εφε που χρησιμοποιεις ταυτοχρονα

Για το direct recording το σκεφτηκα και κρατησα την ΤL desktop :)

Κύριοι Superfunk και Blue, αφού την κάνατε την κουτσουκέλα με την Μ13, θα επαναλάβω: βάλτε το τελευταίο firmware, αν δεν το έχετε κάνει ήδη.

Όχι μόνο λύνει προβλήματα αλλά έχει και πολλές βελτιώσεις (π.χ. στο tap tempo).

Ετοιμάζεται και νεώτερο, προς το Φθινόπωρο μάλλον, με επιπλέον εφφέ, εκτός των άλλων.  ;)

Ειμαι περιεργος να δω τι επιπλεον χρειαζεσαι!!Αληθεια για πες ενα παραδειγμα αλυσιδας εφε που χρησιμοποιεις ταυτοχρονα

βαζω την TL μεταξυ των od & των modulation της M13.

Ετσι δεν "χανω" τα εφε στα οποια η TL ειναι σαφως καλυτερη απο την Μ13 δηλ. WΑΗ (προσωπικα το θεωρω το καλυτερο WΑΗ που υπαρχει ειτε απο αναλογικα ειτε απο ψηφιακα),UNIVIBE,PHASER,LESLIE &CHORUS    καθως και ενα συγκεκριμενο od που πετυχαινω με τον "ενισχυτη" Μarshall Bluesbreaker & το οποιο ειναι το βασικο μου od,επισης ετσι δεν χρειαζομαι epxression pedals γιατι τα "τρελλα" delay τα "εχω" ακομα απο την TL.

επισης ετσι δεν χανω το "μαγικο" buffering που κανει η TL ακομα και bypass.

παντως ΑΝΕΤΑ παιζεις και με σκετη την Μ13 ,ειδικα αν παρεις ενα-δυο Expression pedals.

το μηχανισμα ειναι ΦΟ-ΒΕ-ΡΟ & ειμαι σιγουρος οτι αν το ξεψαχνισω ακομα λιγακι εχει πολυ πραμα ακομα ,το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ (για εμενα) feature που εχει ειναι το scene tap tempo.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Παιδιά για πείτε μου, πως θα αντιγράψω ένα ολόκληρο scene (12 ρυθμίσεις) σε ένα άλλο?

Κάποιο παιδάκι δεν διαβάζει καλά τα manuals.  ;D ;D ;D

For copying an entire scene to another, hold down scene setup, then choose the scene you want to copy FROM. You should notice the LCD (upper left) say RENAME (OR HOLD FTSW TO COPY). Then press and hold the button for the scene you want to copy TO.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου