The Genius Loci Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 Μπορείς, αλλά δοκίμασε και σύνδεσε το output της Μ13 με το input του blackstar και το output του blackstar στο pc. Δες ποιο ακούγεται καλύτερα. Άλλη λύση: στο fx loop της Μ13. Ώστε να παίρνεις τα delay, reverb, κλπ μετά το cab sim. ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hariskats Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2010 εχω την Μ13 εδω και αρκετο καιρο και εμαι πολυ ευχαριστημενος...χρειαζομαι την βοηθεια των αλλων που την εχουν ομως γτ θελω να χρησιμοποιησω το noise gate της (το πεταλι οχι το γενικο) με ενα φασαριζικο distortion που εχω... επειδη εδω που ειμαι δεν μπορω να το τσεκαρω σε κανονικες εντασεις η ερωτηση μου εινα αν οντως εναι πολυ tone sucker το noise gate της η κανει καλα τη δουλεια του...τν φασαρια και τον βομβο μπορει να την κλεισει και τελειως αλλα δεν ξερω τι αντικτυπο εχει αυτο στον τονο μου και δεν μπορω να ανοιξω λιγο για να ακουσω εδω που ειμαι... (διακοπες)....παρακαλω λοιπον οσους την εχουν αν μπορουν να το τσεκαρουν και να με ενημερωσουν..ευχαριστω :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2010 Λοιπόοοον.... Θυμάστε που γκρινιάζατε μερικοί γιατί η Μ13 δεν είχε εξομοιώσεις ενισχυτών/καμπινών? Ή γιατί το Χ3 είχε τόσο καιρό να αναβαθμιστεί ή να αντικατασταθεί? Ο καιρός γαρ εγγύς: http://musical-instruments.pricegrabber.co.uk/guitar-effects/Line-6-POD-HD500/m794253748.html Και μια φωτό από "διαρροή" στον... Thomann! (πλέον δεν υπάρχει η σελίδα του προϊόντος, μάλλον βιάστηκαν οι Γερμανοί και η Line6 τους τράβηξε τ'αυτιά) Καλές οικονομίες. ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2010 μας κατεστρεψες ακομα δεν πειραμε την μ13! (τελικα δικαιωνεσαι, δεν θα κρατησω κανενα πεταλι) By the way, δεν θα με χαλαγε καθολου να ειχε σπικερ σιμιουλεισον η μ13 πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2010 Καλές οικονομίες. ;) Φωτιές μας ανάβεις! ΦΩΤΙΕΕΕΕΕΣ!!!! ::) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2010 (τελικα δικαιωνεσαι, δεν θα κρατησω κανενα πεταλι) Yes, I know dude. 8) Λίγη υπομονή πάντως οι GASάκηδες, γιατί αναμένονται και άλλα κουλά από την L6. Hint: rack έκδοση του HD? ;) Another hint: νέα (επιτέλους) έκδοση του Vetta, που θα θέλει να "δείξει δόντια" στο Axe-Fx? ;D Μέχρι τέλη του χρόνου, αρχές του '11, θα δούμε πολλά... μέχρι τότε και η Μ13 και ο,τιδήποτε άλλο έχουμε και κυκλοφορεί, μια χαρά δουλεύει... οπότε μην ψαρώνετε. :) Ένα πράγμα που θα παραδεχτώ στην L6 είναι το πόσο αθόρυβα αναπτύσσει προιόντα. Η Tyler Variax υπήρχε -όπως φαίνεται- σε πρωτότυπο εδώ και πάνω από χρόνο, ενώ το HD είχε πάει σαν πρωτότυπο σε διάφορους γνωστούς μουσικούς (π.χ. David Torn) εδώ και κάτι μήνες. Οι τύποι έχουν κανόνες οργάνωσης μυστικής υπηρεσίας. ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2010 Μέχρι τέλη του χρόνου, αρχές του '11, θα δούμε πολλά... μέχρι τότε και η Μ13 και ο,τιδήποτε άλλο έχουμε και κυκλοφορεί, μια χαρά δουλεύει... οπότε μην ψαρώνετε. :) Ένα πράγμα που θα παραδεχτώ στην L6 είναι το πόσο αθόρυβα αναπτύσσει προιόντα. Η Tyler Variax υπήρχε -όπως φαίνεται- σε πρωτότυπο εδώ και πάνω από χρόνο, ενώ το HD είχε πάει σαν πρωτότυπο σε διάφορους γνωστούς μουσικούς (π.χ. David Torn) εδώ και κάτι μήνες. Οι τύποι έχουν κανόνες οργάνωσης μυστικής υπηρεσίας. ;D μια χαρα τους βρισκω στους συνομωτικους κανονες. αυτα τα ρημαδια τα ποδοδιακοπτακια δεν μπορουσαν να τα κανουν λιγο πιο γερα?ηδη την εχω κανα μηνα και δυο κανουν νερα....! :-\ πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2010 αυτα τα ρημαδια τα ποδοδιακοπτακια δεν μπορουσαν να τα κανουν λιγο πιο γερα?ηδη την εχω κανα μηνα και δυο κανουν νερα....! :-\ Δίαιτα? Λιγώτερα νεύρα? :P :P ;D ;D ;D ;D Σοβαρά τώρα, έχω ακούσει 1 στα 100-200 να παρουσιάζει "κάποιο" πρόβλημα (δεδομένου ότι έχουν πουληθεί κανα εκατομμύριο κομμάτια :P... είναι θέμα). Αυτός είναι ο λόγος που θα προτιμούσα (και προτιμώ) rack gear, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον (τεθωρακισμένο) controller της επιλογής σου. Θέλει προσοχή με τη σκόνη και την υγρασία σίγουρα... δοκίμασε και κάποιο spray επαφών καλού κακού. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2010 και εγω το σκεφτομαι τι θα κανω. δεν ειναι οτι ειναι μη λειτουργικη ετσι οπως ειναι! σκεφτομαι ειτε να την κρατησω και αν χειροτερεψει να την στειλω πισω, η καποια στιγμη να της αλλαξω ολα τα διακοπτακια εγω. Σοβαρά τώρα, έχω ακούσει 1 στα 100-200 να παρουσιάζει "κάποιο" πρόβλημα εισαι σιγουρος? μονο στο νοιζ το εχουν πει επτα ατομα! θα επρεπε να ειχαμε αγορασει ....700! :) πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2010 Δεν είμαι σίγουρος αν έχει συζητηθεί σε αυτό το thread, είναι και 30 σελίδες, αλλά τι expressions χρησιμοποιείτε στην m13 εκτός από το ψιλό απαράδεκτο της Line6? http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση