Superfunk Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2010 Αν το προγραμματισεις σωστα, οπως αλλωτσε και ολες τις πεταλιερες,θα παιζει μια χαρα,αν βαλεις το Preset "Killer Metal from the Doomland of the Mosquitos" δεν θα παιζει... ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hariskats Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2010 ξερω οτι ειναι λιγο δυσκολο η και λιγο ακυρο αλλα μηπως προσφερεται κανενας να του δωσω την πεταλιερα να μου την αναβαθμισει με την τελευταια εκδοση???γτ εγω δεν εχω midi sto pc και δεν εχω καταλαβει και ακριβως πως γινεται....σημερα μου ηρθε απο το dv και εχει δυστυχως την 1.04 εκδοση και ταχω παιξει λιγο.... :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2010 ξερω οτι ειναι λιγο δυσκολο η και λιγο ακυρο αλλα μηπως προσφερεται κανενας να του δωσω την πεταλιερα να μου την αναβαθμισει με την τελευταια εκδοση???γτ εγω δεν εχω midi sto pc και δεν εχω καταλαβει και ακριβως πως γινεται....σημερα μου ηρθε απο το dv και εχει δυστυχως την 1.04 εκδοση και ταχω παιξει λιγο.... :( Παίρνεις ενα τέτοιο καλώδιο και ακολουθείς αυτές τις οδηγίες. Το ιδιο καλωδιο πωλειται και στις αγγελίες. (δεν εχω σχεση με τον πωλητη) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnny69 Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Αναζωπυρώνω το θέμα της Μ13. Την απέκτησα κι εγώ (ιδίως μετά τις 32 σελίδες του θέματος που διάβασα και ξαναδιάβασα). Με γειά μου , ευχαριστώ Κeep on bluesing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mastixas Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Γεια σας παιδιά, ομολογώ ότι παντα ήταν ο φόβος μου αυτά που ακούστηκαν για δυσλειτουργικά κουμπιά στην Μ13 και δυστυχώς ένα άρχισε να μου κάνει νούμερα :-\ Κάποιοι μίλησαν για αντικατάσταση τους.. Τί παίζει? Υπάρχει κανένας που να το έχει κάνει? κανένα λινκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickzero Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Γεια σας παιδιά, ομολογώ ότι παντα ήταν ο φόβος μου αυτά που ακούστηκαν για δυσλειτουργικά κουμπιά στην Μ13 και δυστυχώς ένα άρχισε να μου κάνει νούμερα :-\ Κάποιοι μίλησαν για αντικατάσταση τους.. Τί παίζει? Υπάρχει κανένας που να το έχει κάνει? κανένα λινκ? πηγαινε στην σελιδα 24 διαωασε αυτα που γραφω και τα λεμε σε λιγο ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mastixas Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2010 πηγαινε στην σελιδα 24 διαωασε αυτα που γραφω και τα λεμε σε λιγο ;D Τα διάβασα αλλά δεν λέει κάτι συγκεκριμένο.. Έχουμε κανενα καλό παράδειγμα στο ιντερνετ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apostolishxc Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 να ρωτησω κι εγώ κατι .... το m13 δεν έχει προσομοιωση καμπινας οκ??? αν εγω ομως συνδεσω μπροστά το blackstar ht dual που έχω και το κουμπώσω στο pc με τη Simulation output που έχει δεν θα μπορώ να γραψω κατευθείαν στο pc??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 Θα μπορείς χωρίς κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stephanos Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2010 Μπορείς, αλλά δοκίμασε και σύνδεσε το output της Μ13 με το input του blackstar και το output του blackstar στο pc. Δες ποιο ακούγεται καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση