zestair Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 @zestair Θανάση ελπίζω όλα καλά με τις επισκευές... :-\ Ελάχιστη η διαφορά. Είμαι για να πηγαίνω πάλι προς τα εκεί. Μάλλον θα κάνουμε ένα πολύ καλό καθάρισμα, και αν δεν πετύχει, ελπίζω να βρούμε μιά καλή λύση. Βγάζω σπυράκια με μηχανήματα που δεν δουλεύουν. Κι εγώ χρειάζομαί heavy duty switches. Είμαι tap dancer, όχι μπαλαρίνα... :-* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Στη θέση σου θα περίμενα να βγάλει πρώτα κάποιο πρόβλημα στα footswitches και μετά να τα αλλάξω όλα. Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να αποδειχτούν αρκούντως ανθεκτικά ;) Πάντως στη δική μου περίπτωση, επειδή θα πληρώσω μόνο τα υλικά, το κόστος δεν θα είναι καταθλιπτικά υψηλό. Ελάχιστη η διαφορά. Είμαι για να πηγαίνω πάλι προς τα εκεί. Μάλλον θα κάνουμε ένα πολύ καλό καθάρισμα, και αν δεν πετύχει, ελπίζω να βρούμε μιά καλή λύση. Βγάζω σπυράκια με μηχανήματα που δεν δουλεύουν. Κι εγώ χρειάζομαί heavy duty switches. Είμαι tap dancer, όχι μπαλαρίνα... :-* Όλα τα mainstream μηχανάκια παίρνουν βελτιώσεις, αρκεί ο τεχνικός ν'αξίζει το όνομά του. Αν "βγάζει ψωμί" το εργαλείο, εγώ λέω ότι αξίζει να διορθώσεις ό,τι σε ενοχλεί. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 Στο βιντεάκι παραπάνω, το firmware version είναι.. 1.04, κάτι ελαφρώς γελοίο, αν σκεφτεί κάποιος ότι σήμερα είμαστε στο 2.01 και έχουν διορθωθεί κανα εκατομμύριο bugs/παιδικές ασθένειες. +1 Και η δικη μου το ειχε αυτο με τη μια οθονη, πραγμα που δεν με απασχολησε ποτε, ωσπου διορθωθηκε με το firmware update και ο ενθουσιασμός μου περιορίστηκε στην άρθρωση ενός φωνήεντος, του "α" ;D YΓ. clips για bloody θα φτιαξω κι εγω με τα delay, καιρος για guitar battle ;D https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2009 YΓ. clips για bloody θα φτιαξω κι εγω με τα delay, καιρος για guitar battle ;D You're on dude. Be afraid. 8) 8) 8) 8) :P :P :P ;D ;D ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Ένα έχω να πω και θα σωπάσω... Ψήνομαι για M13... Το'πα και ξαλάφρωσα. Αααααααααααααααααααχ! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Ένα έχω να πω και θα σωπάσω... Ψήνομαι για M13... Το'πα και ξαλάφρωσα. Αααααααααααααααααααχ! Εύγε νέε μου. 8) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnny69 Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Κι εγώ παιδιά, μετά από όσα διαβασα εδώ μέσα και είδα και στο Tube πήγα και άκουσα την μ9, επαθα πλάκα! Την τελευταία την πήρε από Αγία Παρασκευή ένας φίλος μου. Παραγγέλνω την επόμενη μια και από Ελλάδα και το γνωστό σε όλους μαγαζί είναι πιο φτηνή από ό,τι έξω Κeep on bluesing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Κι εγώ παιδιά, μετά από όσα διαβασα εδώ μέσα και είδα και στο Tube πήγα και άκουσα την μ9, επαθα πλάκα! Την τελευταία την πήρε από Αγία Παρασκευή ένας φίλος μου. Παραγγέλνω την επόμενη μια και από Ελλάδα και το γνωστό σε όλους μαγαζί είναι πιο φτηνή από ό,τι έξω Δεν ξέρω ποιο είναι το "γνωστό μαγαζί" (ο Νάκας?), αλλά όπως και να έχει μεγειά! Η Μ9 είναι βασικά για άλλες χρήσεις από τη Μ13, πιο πολύ για όσους τη θέλουν για να αντικαταστήσουν αρκετά πετάλια στην πεταλιέρα τους, αλλά και να κρατήσουν κάποια (συνήθως το wah, τα OD/Distortion τους και κάποιο "ιδιαίτερο" πετάλι). Οπωσδήποτε δες και για expression, αυξάνει κατακόρυφα τη λειτουργικότητά της. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2010 Δεν ξέρω ποιο είναι το "γνωστό μαγαζί" (ο Νάκας?), αλλά όπως και να έχει μεγειά! Η Μ9 είναι βασικά για άλλες χρήσεις από τη Μ13, πιο πολύ για όσους τη θέλουν για να αντικαταστήσουν αρκετά πετάλια στην πεταλιέρα τους, αλλά και να κρατήσουν κάποια (συνήθως το wah, τα OD/Distortion τους και κάποιο "ιδιαίτερο" πετάλι). Οπωσδήποτε δες και για expression, αυξάνει κατακόρυφα τη λειτουργικότητά της. Αυτο ακριβως εκανα κι εγω, εδωσα δρομο σε ο,τι modulation, delay, filter κτλ κτλ, πεταλι ειχα και πλέον, με την Μ9, ένα expression pedal, ενα φαζ κι ενα οβερντραιβ ειμαι κομπλε...Και το looper της με έχει βολέψει πολύ, μπορεί να κάνει fade in-out με το expression pedal, χωρις να επηρρεαζεται το σημα της κιθαρας, κατι που δεν το ειχα σαν feature σε κανενα looper μου μεχρι τωρα και μου φαινεται πολυ πρακτικο. It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2010 Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο (και είναι και ένας από τους βασικούς λόγους για τον οποίον δύσκολα θα άφηνα την TL), είναι η στιβαρότητα των expression pedals της Tonelab. Ειδικά στο Wah, τo πετάλι της Tonelab είναι απίστευτα φυσικό! Φοβάμαι λίγο την "πλαστικούρα" αυτού του πεταλιού: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση