Ringo Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας, στο πρωτο μου ποστ (αν δεν κανω λαθος) θελω τη γνωμη σας για ενα θεμα. Σκοπευω να αγορασω καινουρια κιθαρα και ενισχυτη. Για κιθαρα εχω καταληξει σε μια Fender American Vintage '62 Strat. Για ενισχυτη ομως δε ξερω. Παιζω κυριως ροκακια, blues, funk και λιγα alternative. Ο ενισχυτης θελω να εχει καποια Watt μιας και θα χρησημοποιηθει και για live και να μην κανει πανω απο 1100 euro. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να εχει καλα καθαρα και ωραιο, μαλακο overdrive. Πειτε μου τις γνωμες σας γιατι δε το βλεπω να βγαζω ακρη μονος μου. Ευχαριστω προκαταβολικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2009 δες ακριβως κατω απο το ποστ σου,το θεμα εχει εξαντληθει. ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 βρίσκεις μεταχειρισμένο στις αγγελιες του φόρουμ ENGL powerball και blackmore ο πρώτος στα 1000 και ο δεύτερος στα 800. [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ringo Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 Εγω βασικα σκεφτομαι κατι σε fender μερια μιας και απ οτι εχω ακουσει εχουν πολυ καλα καθαρα. Πιστευετε οτι θα μπορω με ενα τετοιο ενισχυτη πχ Fender 65 Twin Reverb να παιζω τα ειδη που θελω (δυστυχως δεν εχω τη δυνατοτητα να δοκιμασω διαφορους ενισχυτες και βασιζομαι σ εσας) Προτεινετε μου και τιποτα αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 1100 ευρώ είναι υπεραρκετά για μηχάνημα αξιώσεων. Θα βασίζεσαι όμως στην δική του παραμόρφωση ή θες να φτιάχνεις τον ήχο σου με πετάλια; Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ringo Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 Με πεταλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση