strikebeatsent Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 Καλά δεν θα ασχοληθώ παραπάνω.! καλό βράδυ. http://www.myspace.com/strikebeatsent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 Καλά δεν θα ασχοληθώ παραπάνω.! καλό βράδυ. strikebeatsent προσπάθησε να είσαι πιο συζητήσιμος φίλε μου.. Το να κατηγορήσεις τον Alchemist για επιθετικό υφάκι (τη στιγμή που, ούτε με κυάλια δεν φαίνεται κάτι τέτοιο) για μια παρατήρηση, εντελώς ανθρωπινώς εκφρασμένη, δεν νομίζω ότι στέκει...Τι το επιθετικό δηλ βρήκες; Προσπάθησε να είσαι πιο συζητήσιμος... Εντελώς φιλικά... ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2009 Καλά, αυτό είναι αλήθεια, αλλά λίγο το ένα, λίγο το άλλο, μαζεύονται τα probs. Τι χρησιμοποιείς ως προενίσχυση μικροφώνων αν επιτρέπεται ; Μια παλια TL AUDIO PA1 & μια UA SOLO 610. Τα άσχημα λόγια τα άκουσα για τις profire ότι δεν έχουν καλή ποιότητα στην ηχογράφηση. Καταλαβαινεις και απο μονο σου ποσο ΑΚΥΡΟ ειναι αυτο που λες...(τι σημαινει "δεν εχουν καλη ποιοτητα στην ηχογραφηση"? :o :o ) Επειδη στον χωρο αυτο θα ακουσεις τα απιθανα σε συμβουλευω να ακους με τα ιδια σου τα αυτια ενα προϊον παρα να εμπιστευεσαι τις παπαρολογιες του καθε τυχαρπαστου σε διαφορα "μουσικα" sites. Τελος παντων για να μην αφησουμε και το ερωτημα σου αναπαντητο η Profire ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ καρτα και η "κακη" ποιοτητα ηχογραφησης μαλλον σε αλμπανη...ηχογραφητή ;D θα οφειλεται..... ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gonos Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα παιδιά...μου φαίνεται πως ξεφύγαμε λίγο...αλλά οκ...!!!τελική επιλογή m-audio έτσι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giouzerneim Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 Γεια χαρά παιδιά! Εντελώς συμπτωματικά είμαι και γω άλλος ένας χαμένος στο λαβύρινθο της σύγχρονης αγοράς με τις άπειρες επιλογές που διαθέτει... Έψαχνα και γω για κάρτα ήχου μιας και η M Audio Firewire Audiophile που μου χάρισαν φαίνεται να είναι αδύνατο να εγκατασταθεί προς το παρόν(αυτός είναι και ο λόγος που δεν ήταν πλέον επιθυμητή στο παιδί που μου την έδωσε...). Gonos είπες ότι βρήκες την Μ Audio Profire 610 από Αγγλία με 260 ευρώ; Τέλεια! Πες μου και μένα από που για να την παραγγείλω και γω. Είναι η καλύτερη προσφορά που έχω ακούσει! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα παιδιά...ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας...η αλήθεια είναι οτι είχα κατασταλάξει στην PROFIRE 610 (M-AUDIO) αλλά ήθελα να δώ πως την κρίνουν οι έχοντες και οι γνώστες...την βρήκα 260Ε απο ΑΓΓΛΙΑ με μεταφορικά σχεδόν 100Ε φθηνότερα από Ελλαδα... σκέφτομαι αυτήν για να τα συνδυάσω με τα MACKIE MR8 και AKG PERCEPTION 220...πιστεύω ότι θά'μαι κομπλέ δεδομένου ότι με την TASCAM US 122 έβγαλα πολύκαλή ποιότητα και πιστότητα ήχου σε 3 album μας,,, Σε ευχαριστούμε που, ενώ είχες αποφασίσει, αποφάσισες να μας τεστάρεις. Θα το έχουμε υπ'όψιν μας στην επόμενη ερώτησή σου. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giannis Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση Wow! σχετικά με το fw στο οποίο αναφέρθηκες. Θα προχωρήσω σε αγορά της apogee ensemble για τον mac pro.Θα πρέπει να το λάβω υπόψη μου οτι η apogee είναι fw?Δεν θέλω να δημιουργήσω κάποια εντύπωση,ρωτάω σοβαρά ζητώντας κάποια αντικειμενική απάντηση,για τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίσω.. :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση Wow! σχετικά με το fw στο οποίο αναφέρθηκες. Θα προχωρήσω σε αγορά της apogee ensemble για τον mac pro.Θα πρέπει να το λάβω υπόψη μου οτι η apogee είναι fw?Δεν θέλω να δημιουργήσω κάποια εντύπωση,ρωτάω σοβαρά ζητώντας κάποια αντικειμενική απάντηση,για τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίσω.. :) :) Ο mac pro (προς το παρόν) έχει το chipset της Texas Instruments, άρα αποκλείεται να έχεις πρόβλημα. Ο μόνος λόγος που γράφω "προς το παρόν" είναι διότι μπορεί κάποιος να δει το ποστ αρκετούς μήνες αργότερα, όταν (ίσως) έχει κάτι αλλάξει. :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giannis Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 thnx :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gonos Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα και πάλι...φίλε Wow!...δεν έχω λόγο να τεστάρω...εξ'αρχής παρέθεσα την γνώμη μου...χωρίς να κρύβω τις προθέσεις μου...οπότε πιστεύω οτι η κρίση σου είναι κάπως άδικη.ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές σας...το Post θα υπάρχει και όταν πάλι θα ανανεώσω τον εξοπλισμό μου και θέλω να πάρω πιο σοβαρά την φάση γιατί μέχρι τώρα απλός hobbistas είμαι..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση