playloud Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 Δηλαδη αμα κατι εχει καπου πιο φτηνα, εμεις θα παμε να το παρουμε απο κει που το χει ακριβα? Η μηπως το να δοκιμαζεις κατι σε δεσμευει να το παρεις? Κι εγω αμα πουλαω κατι ο αλλος θα το δοκιμασει. Αυτο δεν τον δεσμευει να το παρει αν το εχει βρει καπου φτηνοτερα. (Δεν μιλαω μονο για κιθαρες) Σορυ για το οφτοπικ αλλα ειναι παλαβα πραματα αυτα. Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 Προφανώς και η δοκιμή ενός προϊόντος δε μας δεσμεύει να το αγοράσουμε, αλλά από την άλλη η καθ' έξιν τακτική κάποιων να δοκιμάζουν σε ελληνικά μαγαζιά και να ψωνίζουν μόνο από σουπερμάρκετ (και να το διαφημίζουν υπερήφανα) είναι λίγο περίεργη και οδηγεί στους γνωστούς φαύλους κύκλους. γιατι οταν εγω μπαινω σε ενα μαγαζι ειμαι ξεκαθαρος: ΘΕΛΩ να δοκιμασω αυτο,γιατι εχω ΣΚΟΠΟ να το παρω, και εχω και τη ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να το παρω ΤΟΣΟ. μακαρι να ειμασταν ολοι ετσι να δεις πως θα ηταν οι τιμες και το attitude των πωλητων στην ελλαδα... και αυτους δν τους κουραζεις με το να μπαινεις και να δοκιμαζεις καθε μερα οοοτι σου κα***σει, χωρις να εχεις κααααν την προθεση να το αγορασεις, και εισαι ξεκαθαρος απεναντι τους δινοντας τουσ την δυνατοτητα να μην σε χασουν απο πελατη αμα σου το δωσουν στην ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ. Συμφωνώ απόλυτα. Αλλά αν ξέρεις εκ των προτέρων ότι δε μπορούν να σου ...ματσάρουν το πράις του σουπερμάρκετ, γίνεται αυτό ακριβώς που λέω εγώ: το δοκιμαστήριο του Thomann και του Playback. :) Τέρμα τα offtopic από μένα. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΩΡΑ, αν τα αντιστρεψετε οτι γραφω (εκτος των παρενθεσεων βεβαια...γιαυτο κιολασ μπηκαν αυτα σε παρενθεσεις) δν βγαζετε νοημα? θελετε να με τρελανετε ωωωρεεε? ] VP αν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι ΔΕΝ βγαίνει άκρη από αυτό τον ορυμαγδό που έγραψες, πραγματικά δεν υπάρχει πια ελπίς. ::) Στο φόρουμ της mesa boogie πάντως ο ενισχυτής δεν φημίζεται για τα βρόμικα του. Toν έπαιξα στο guitar store και δεν έβγαζε το modern high gain που ήθελα εγώ και σίγουρα δεν αναφέρομαι σε λάσπη lol ::) Ράιτ, δλδ έχει... παλιομοδίτικο γκέιν. :o ::) Αν έλεγες από την αρχή ότι ήθελες έναν Krank με 2 καμπίνες 4x12 (με τα απαραίτητα Μεταλζόν), δεν θα κάναμε καν αυτή τη συζήτηση. Και προσωπικά πάντα γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι το τι λένε οι άλλοι για τα μηχανήματα που με ενδιαφέρουν, είτε είναι σε φόρουμ είτε στο καφενείο του φιλάθλου. εκτός αν θεωρείτε high gain ενισχυτές σαν τους koch οπότε πάω πάσο :P Nαι, τώρα μιλάς δλδ για ΟΛΟΥΣ τους Koch. Tους έχεις ακούσει για να κρίνεις; Πχ. τον Supernova; (Μην μου πεις ότι έχεις ακούσει μόνο τον Studiotone γιατί πας για το τρίτο ατόπημα στη σειρά) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sepsis Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 Ρε φίλε έχεις κάποιο πρόβλημα και δεν καταλαβαίνεις? το παλιομοδίτικο gain είναι το vintage gain. Μην μου πεις δεν υπάρχει. Και ναι, έχει διαφορά το vintage gain από το modern gain...τι να κάνουμε Δες πχ, τους rectifiers. Και δεν είπα τίποτα για Μεταλζον...καρφί στον ενισχυτή μιλάω Το παλικάρι ζήτησε γνώμες για τον 5:50 και του είπα ότι κατά τη γνώμη ΜΟΥ και άλλων τόσων στο φόρουμ της Boogie ο 5:50 δεν έχει το απαραίτητο γκάζι για high gain metal. Πρόσθεσα ωστόσο ότι έχει σούπερ καθαρά. Ανάλογα τις ανάγκες του διαλέγει ο καθένας. Έχω ακούσει τον studiotone. Και μάλιστα υπήρξε ένα θέμα εδώ που κάποιος είχε ηχογραφήσει ένα κλιπάκι του studiotone και ελεγε είναι high gain. Ήταν vintage high gain και όχι modern high gain. Έχει μεγάλη διαφορά και ταυτόχρονα καμία σημασία στο συγκεκριμένο τόπικ Εσύ τώρα που ακριβώς ενίστασαι? Στο ότι ο 5:50 βγάζει modern high gain? Ε δεν βγάζει..πως να το κάνουμε http://www.hsouris.eu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 Ρε φίλε έχεις κάποιο πρόβλημα και δεν καταλαβαίνεις? Δεν γνωριζόμαστε. Δεν είμαστε φίλοι. Δεν απαντώ. Ντοντ πους γιορ λακ. το παλιομοδίτικο gain είναι το vintage gain. Μην μου πεις δεν υπάρχει. Επέτρεψέ μου να σου πω ότι έχεις πλήρη σύγχυση για το τι εστί vintage gain. Σεβαστό ότι δεν σε καλύπτει το gain του Mesa, τώρα το αν το βαφτίζεις modern, vintage, ημι-modern, fusion, Mήτσο, Βρασίδα ή Γκόλφω δεν θα πρέπει να απασχολεί κανέναν άλλο εκτός από εσένα. :) :) Έχω ακούσει τον studiotone. Και μάλιστα υπήρξε ένα θέμα εδώ που κάποιος είχε ηχογραφήσει ένα κλιπάκι του studiotone και ελεγε είναι high gain. Ήταν vintage high gain και όχι modern high gain. Έχει μεγάλη διαφορά Εγώ ήμουν αυτός και το μετάνιωσα την στιγμή που το έκανα. Για λόγους που δεν είναι της παρούσης. Θα σου ζητήσω να σταματήσεις να αναφέρεσαι στον Koch, είσαι οφτόπικ. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
allobarr Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 ..εμένα πάντως τα καθαρά του με ενθουσίασαν.. (όσο πρόλαβα να καταλάβω).. πρίν συνδεθώ σε αυτόν , έπαιξα ένα hotrod deville 2x12.. τα καθαρά με ενδιέφεραν κυρίως.. τέσπα, κάνω έτσι κ βλέπω τον mesa..μή λέω μαλακίες, ούτε που είχα ξαναδεί mesa στη ζωή μου..τους είχα για κάποιο άγνωστο λόγο -όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια- για μεταλλάδικους ενισχυτές.. ε, τί ηταν να συνδεθώ? με το πρώτο κλανγκ, κατουρήθηκα.. πολύ ποιοτικό το καθαρό και το ποτενσιόμετρο των μεσαίων τουλάχιστον δούλευε.. τώρα για gain.. δεν το δοκίμασα να πώ την αλήθεια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 π.χ. ρε sf , λεω: ΕΧΕΙ καθαρα, ΔΝ εχει τα καθαρα του dlx reverb...τι δν καταλαβαινεις??? ε,πεστο ετσι..αντιστροφες και πρασινα αλογα... ;D ;D φυσικα και δεν εχει τα καθαρα του dlx rev (οπως και ο dlx rev δεν εχει τα καθαρα του boogie,τι το περιεργο? :o πως ειναι δυνατον ενας ενισχυτης με 6v6 να εχει ιδιο ηχο με εναν ενισχυτη με 6l6?) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zeppelin Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 Μπορείς κάποιος να σχολιάσει το μεγάφωνο του, κ το πώς αποδίδει στα 5w? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
allobarr Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 εγώ πάντως όχι κ πολλά..όταν από δυνατή ένταση στο καθαρό κανάλι, στα 50 βαττ, το γύρισα στα 5, το πρώτο πράγμα που ένιωσα μαζί με την πτώση της έντασης, ήταν το χάσιμο της κρυσταλλότητας στον ήχο, ένα φλατάρισμα, κάτι..δυνάμωσα πάντως, χωρίς να αποκτήσω και πολλά από τον μαγικό ήχο στα 50 βαττ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 παντως επειδη στο πρωτο post αναφερεις οτι εψαχνες για fender, ειναι πολυ διαφορετικο πραγμα οι boogie και οι fender ενισχυτες. εμενα ας πουμε που ο αγαπημενος μου ηχος σε ηλεκτρικες ειναι ακριβως αυτος (τα καθαρα fender - με fender κιθαρα ;D ), οσους boogie κι αν εχω δοκιμασει, παντα γυρναω σε ενα ωραιο λαμπατο fender.. :P .. κανα δυο μοντελα της boogie ειναι αρκετα κοντα, αλλα... βεβαια μπορεις παντα να κοιταξεις και αλλα high end μηχανηματα αν θες να κινηθεις σε fender ηχο, π.χ. victoria η rivera... YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση