ex-latinangelgr Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Υπαρχει τροπος να ξεμουνταρω λιγο το κομματι ( το session που ειχα γραψει με cool edit το εχω σβησει δυστηχως)????..Απο ρυθμισεις και σεταρισματα ηχου ειμαι λιγο ψιλο εως χοντρο-ασχετος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-latinangelgr Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2009 Παρα πολυ καλη προσπαθεια! μπραβο!.....αν και θα ηθελα να σε ρωτησω τι settings εχεις για τον ηχο που χρησιμοποιεις η αν μπορεις να μοιραστεις το Patch μαζι μας, αν και πιστευω ηθελε λιγα πριμα για να μιαζει περισσοτερο στου vai. edit* παντος πολυ καλο και το pocket pod δεν ηξερα οτι κανει τοσο καλει δουλεια! μαλον θα παρω ενα για της μετακινησεις :P εχω την κακη συνηθεια, οταν αγοραζω καποιο μηχανημα ( π.χ pocket pod) να μην διαβαζω το manual!. Οντως και εγω εξαρχης ηθελα καποια πριμακια παραπανω, ( καποιο presence) και λιγο compressor,...ρυθμισεις τις οποιες ειδα οτι τις παρεχει το pocket pod, κατοπιν εορτης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση