doubletrouble Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2009 Παιδια δεν ξερω....(οχι πως δεν μπορει να συμβαινει και αυτο που λετε στην καθυστερημενη ετσι κι αλλιως χωρα που ζουμε)...αλλα ποτε δεν μου εχει καθυστερηση δεμα.Απο αμερικη πριν μια εβδομαδα,μου ηρθε ακριβως σε 6 εργασιμες...χωρις τελωνειο,(ποτε δεν εχω πληρωσει τελωνειο). Απο Ιαπωνια το καλοκαιρι μου ηρθε κιθαρα στο σπιτι με ems σε 5 μερες.... Τωρα περιμενω απο ιαπωνια μια κιθαρα παλι....εχει φυγει απο 26-1 σημερα μπηκε ελλαδα...για να δουμε! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 νομιζω οτι παιζει σημαντικο ρολο αν ειναι απλο usps, αν ειναι priority η express. εμενα με το τελευταιο εκτελωνιστηκε στην ωρα του, ενος φιλου με απλο εχει κολλησει κανα μηνα.. YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 2009-01-19 14:46:08 BEIJING Despatch from Sorting Center 2009-01-23 17:01:00 HELLENIC REPUBLIC ATHENS EMS Arrival at Sorting Center 2009-01-23 18:59:00 HELLENIC REPUBLIC ATHENS EMS Handed over to Customs ελπιζω του αγιου Βαλεντινου (μεγαλη η χαρη του) να εκτελωνιστει . ??? και δεν ειναι για μενα για τη φουκαριαρα τη μανα μου το θελω ;) one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια δεν ξερω....(οχι πως δεν μπορει να συμβαινει και αυτο που λετε στην καθυστερημενη ετσι κι αλλιως χωρα που ζουμε)...αλλα ποτε δεν μου εχει καθυστερηση δεμα.Απο αμερικη πριν μια εβδομαδα,μου ηρθε ακριβως σε 6 εργασιμες...χωρις τελωνειο,(ποτε δεν εχω πληρωσει τελωνειο). Απο Ιαπωνια το καλοκαιρι μου ηρθε κιθαρα στο σπιτι με ems σε 5 μερες.... Τωρα περιμενω απο ιαπωνια μια κιθαρα παλι....εχει φυγει απο 26-1 σημερα μπηκε ελλαδα...για να δουμε! :) και ναι....μολις σημερα (αφου εχω κανει απειρα τηλεφωνα) μου ειπαν απο ταχυμεταφορες ελτα: το δεμα σας Κυριε βρισκετε στο τελωνειο απο τις 30 Ιανουαριου! και...λεω εγω...ποτε θα το παρω??? περιπου σε ενα μηνα μου απαντα....υπαρχει προβλημα!!! ρωταω...τι προβλημα?δεν μπορουν να κανουν λογαριασμους? οχι μου λεει απλα δεν προλαβαινουν!! αυτα ειναι...Ελλαδα...ειμαστε ενας τεραστιος οικος ανοχης! >:( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2009 την ιδια απαντηση πηρα σημερα απο ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ. το τελωνειο εχει προβλημα δεν προλαβαινουν και θα μεινουν πισω οι παλιες αποστολες. ...ελπιζω ο φιλος μου να μη εχει βαλει μεσα στο δεμα κανενα κομματι τυρι για πεσκεσι , γιατι μετα απο ενα μιση μηνα ... >:( απο 23/12 ειναι Ελλαδα. οσο για το αν ειμαστε ενας μεγαλος οικος ανοχης, δεν με χαλαει... αρκει να μη κανω συνεχεια την πουτανα. :-X one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2009 Ωραια.... Μετα απο 24 μερες καθυστερησης τελωνειου....εφτασε η κιθαρα σημερα στα ελτα... Οι τυποι στο τελωνειο ειναι για πολυ ξυλο! Μεχρι τωρα ηξερα οτι ισχυει το 24% επι της αξιας του δεματος, ο φιλος ιαπωνας ειχε δηλωσει αξια 250 δολλαρια,λοιπον πληρωσα για να παραλαβω την κιθαρα 83 ευρω!πως βγαινειν αυτον? ενας θεος τελωνης ξερει μονο.... Νομιζω πως μυριστηκαν χρημα και μαζευουν και απο εκει....μηπως και σωθει αυτο το μπουρδελο το κρατος! Οι τυποι χρεωνουν ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ! ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥΣ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2009 ο φιλος ιαπωνας ειχε δηλωσει αξια 250 δολλαρια,λοιπον πληρωσα για να παραλαβω την κιθαρα 83 ευρω!πως βγαινειν αυτον? θα προσθεσεις και τα ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ και πανω στην αξια αυτη θα βαλεις ενα 3,5% ΔΑΣΜΟ,μετα θα βαλεις και ενα 19% ΦΠΑ,δεδομενου οτι τα μεταφορικα απο Ιαπωνια ειναι περιπου 16000 γιεν σωστα σε χρεωσαν μια και το γιεν ...υπταται δυστυχως........ www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
burliufo Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2009 ΕΛΕΟΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://narcan.bandcamp.com/ http://narcancrust.blogspot.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2009 ΕΛΕΟΣ γιατι? Γιατι για την καθυστερηση οντως εχεις δικιο να ζητας ελεος ,αλλα για τους δασμους ως... σωστος Ελλην πολιτης ΦΥΣΙΚΑ και ΘΕΛΕΙΣ να τους πληρωσεις ;D για να μη παρανομησεις οπως ΟΛΟΙ οι αλλοι οι "Ελληναρες" ετσι δεν ειναι?? ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2009 ΕΛΕΟΣ γιατι? Γιατι για την καθυστερηση οντως εχεις δικιο να ζητας ελεος ,αλλα για τους δασμους ως... σωστος Ελλην πολιτης ΦΥΣΙΚΑ και ΘΕΛΕΙΣ να τους πληρωσεις ;D για να μη παρανομησεις οπως ΟΛΟΙ οι αλλοι οι "Ελληναρες" ετσι δεν ειναι?? ;D ;D Ρε'συ δεν πιστευω να δουλευεις στο αι αρ ες? 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση