sakatis Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Όταν παίζω με τα πλήκτρα μου ακούω κανονικά το VSTi να παίζει απ' τα ηχεία μου. Όταν πατάω να ηχογραφήσει, αυτό που μένει στο take είναι όλες οι νότες που πατήθηκαν κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης στην αρχή του take, δηλαδή τίποτα. cubase 4 κάρτα ήχου: terratec phase 88 firewire πλήκτρα: ένα παλιό αρμόνιο Υ.Γ. και με το SX 3 μου έβγαζε το ίδιο πρόβλημα αλλά έχω καταφέρει μία φορά να ηχογραφήσω MIDI αλλά δε θυμάμαι πως. Όποιος ξέρει ας βοηθήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koxcygr Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2009 http://www.noiz.gr/index.php?topic=161256.0 Πολυ καλος οδηγος που μαλλον θα λυσει και το προβλημα σου. Υ.Γ Τσεκαρε στο device setup μηπως εχεις τικαρισμενο το direct monitor :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sakatis Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2009 Μάλλον το πρόβλημα δεν είναι τόσο απλό: ξαναπροσπάθησα χωρίς να κάνω κάποια ρύθμιση και όλα οκ. Μετά από λίγο έκανε το ίδιο παράλογο (το ποθετούσε τις νότες στην αρχή του take) και μετά πάλι οκ και στη μέση του take φρίκαρε. Φαντάζομαι δε φταίει κάποια ρύθμιση ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harisexp Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2009 Μηπως εχεις το αριστερο locator τσεκαρισμενο να σταματαει στο πρωτο μετρο και ειναι και τα δυο στο 1.1.0 ;Αλλιως βαλε διαφορες τιμες στο latency. Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iannisro9 Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2009 Μήπως παίζει ρόλο και το auto quantize; Ενδεχομένως να είναι στο 1/4 και να δημιουργεί προβλήματα. Δοκίμασε να γράψεις έχοντας απενεργοποιήσει το auto q από το transport bar. Ίσως και να είναι μια ρύθμιση μέσα στο Devices->Device Setup->Direct Music Midi και Windows Midi και να τσεκάρεις το Use System Timestamp. Ενδεχομένως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Georgios Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2009 Όταν λες ότι όλες οι νότες μαζεύονται στην αρχή του take, τί εννοείς ακριβώς; Στο πρώτο μέτρο; Ξεκινούν όλες από το 0:00:00; Έχουν όλες την ίδια διάρκεια; Το take σου πόσα μέτρα είναι περίπου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sakatis Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 Είναι όλες οι νότες που έχουν παιχτεί κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης. Είναι ακριβώς εκεί που θα αρχίσει το take (πρώτη νότα). Έχουν διάρκεια όσο το quantinize (αν είναι στο 1/8 έχουν όλες 1/8 διάρκεια). Ότι διάρκεια κι αν έχει το take μπορεί να το κάνει αυτό ή μπορεί στην αρχή να είναι οκ και μετά. να τσεκάρεις το Use System Timestamp Όταν το επιλέγω φαίνονται όλα οκ. Ευχαριστώ. Πάντως δεν του έχω και πολύ εμπιστοσύνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση