munchkin Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2009 πολυ γουσταρ, κουνιμ ... μιλαμ εδουσες ρεστα ναουμ ... το κομματι ειναι εσυ μονο και ο τιτος ο πουεντες .. ( δεν ξερω αν αντιλιβεσαι ?? ) music is the answer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2009 νάτος ο τίτος ο πουλέντες με τη σιέλα το μαυρο παιχτούρι http://www.youtube.com/watch?v=jicJsGCO3WU Υπερβάλς και υπερτάνγκο μιστερ μούν-τσκιλ αλλα το δέχομαι καλοπροαίρετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2009 Θελω ψυχιατρείο ή καλά το πάω? 2-5-1 ειναι μινόρε και μαρέσει πολυ ο ρυθμός.Ειναι η αφορμή για να το γράψω ετσι γρήγορα μην πάει τσάμπα το προπονητικό.Απολαύστε ανεύθυνα όσοι αντέχετε.. http://www.box.net/shared/3e9scy5iba Γιωργάρα μου εσύ!!! Καταπληκτικός ωρέ triggaki!! ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2009 Γιωργάρα μου εσύ!!! Φελαράκι σε ξέρω απο κάπου?Δε με θυμίζεις τπτ και σαν να κοιτάς πολύ την έτσι μου.Αντε στρίβε και πήγαινε να παίξεις με τα κουβαδάκια σου. Τενκ γιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2009 Ωραίο φίλε μου, αλλά...μήπως?....έπρεπε να το παίξεις με Telecaster? Για το κούνημα...δεν έχω άποψη...τι κάνετε εκεί στη Λαρισσα! την επομενη φορα που θα φτιάξεις κιθάρα αφησε την εδω σε μένα να την κάνω ενα εκτεταμένο τέστ για να ακούσουμε διαφορές στο bend.Θα φτιάξω ήχο wes montgomery με μηχανάκι 4,000 γιούρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση