marathon Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Μήπως η σωστή ερώτηση δεν είναι ποιές κιθάρες κάνουν για funk αλλά ποιά Wah pedals? Αν και νομίζω ότι η απάντηση είναι...όλα! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 4 25αρια στον SF (Θα στα φέρει ο Marathon με Courier) Aυτό θεωρείται Funk ??? Γιατί κάτι τέτοια με κάνουν και βουτάω το άταστο και γίνεται του JB το κάγκελο...... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Aυτό θεωρείται Funk Huh? με καμμια κυβερνηση... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Για να ξεφύγω επίσης λίγο από τα κλασσικά υπήρξε μια Peavey T60 που κάποτε με έκανε να θέλω πάιξω funk... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Για να ξεφύγω επίσης λίγο από τα κλασσικά υπήρξε μια Peavey T60 που κάποτε με έκανε να θέλω πάιξω funk... Περίεργη και παραμετροποιήσιμη. Ναι, μπορεί το funk. Αλλά προσωπικά την βρίσκω ψιλοάσχημη...... Nα σε δώ όμως να την φοράς για καμια ώρα και να θες να παίξεις funk μετά. No thanks. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Περίεργη και παραμετροποιήσιμη. Ναι, μπορεί το funk. Αλλά προσωπικά την βρίσκω ψιλοάσχημη...... Nα σε δώ όμως να την φοράς για καμια ώρα και να θες να παίξεις funk μετά. No thanks. Επειδή έχω μία, ψιλοάσχημη δεν θα την έλεγα. Θεόβαρια όμως σίγουρα! Και όπως έχει πει ο Yameth εάν θες να παίζεις funk, πρέπει και να χορεύεις...τότε σίγουρα η Peavy δεν κάνει! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Περίεργη και παραμετροποιήσιμη. Ναι, μπορεί το funk. Αλλά προσωπικά την βρίσκω ψιλοάσχημη...... Nα σε δώ όμως να την φοράς για καμια ώρα και να θες να παίξεις funk μετά. No thanks. Tεράστια σε μέγεθος ναι. Είναι όμως λίγο πιο ελάφρια από την Les Paul μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Tεράστια σε μέγεθος ναι. Είναι όμως λίγο πιο ελάφρια από την Les Paul μου... Είσαι σίγουρος? Επειδή έχω και μια Doublecut Pro, είναι πούπουλο μπροστά στη Peavy Y.Γ. Η υπογραφή σου...όλα τα λεφτά! Είσαι σε σωστό δρόμο! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Για να ξεφύγω επίσης λίγο από τα κλασσικά υπήρξε μια Peavey T60 που κάποτε με έκανε να θέλω πάιξω funk... Κάποια στιγμή (δυστυχώς δεν έχω φωτος/πληροφορίες) κάποιος κιθαρίστας του James Brown, έπαιζε με μια Τ60. Επειδή το έχω ακούσει σαν φήμη μόνο, έκανα ένα γρήγορο google και ήδη βρήκα μια επιβεβαίωση αυτής της φήμης, στο Telecaster Guitar Forum (κάποιο μέλος λέει I remember James Brown's guitarist playing one for a long time) Και άσχετα αν βρω πληροφορίες (θα το ψάξω!!) σας λέω ως κάτοχος μιας peavey, πως ΝΑΙ είναι ότι πρεπει για funk.........! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2009 Administrator Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2009 Κι εγώ πέρασα μια πενταετία στα 80'ς παίζοντας σχεδον καθε βράδι με μια Τ60, παραμερίζοντας την Les Paul Custom. Πολλές ηχητικές επιλογές, αλλά πανάσχημη κιθάρα σε μια πανάσχημη εποχή. (οταν με βλέπω σε φωτογραφίες με την Τ60, τον διάφανο κοκκάλινο σκελετό γυαλιών, και τις κόκκινες τιράντες... :P ). Αλλά επιμένω: Η κατσαρόλα (η κιθάρα) είναι μόνο το σκεύος που θα μαγειρευτούν οι λαχανοντολμάδες (φανκ, σλουρπ!) ;D . Καλό είναι να είναι το σωστό μέγεθος και να τηρεί τις βασικές προδιαγραφές. Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από τον μάγειρα. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση