Προς το περιεχόμενο

Προβλημα στα κουμπια του Tonelab SE

fuZZed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οκ παιδες... θα περιμενω να τελειωσει μια μικρη σεζον που συμμετεχω, κ μετα θα αρχισω τα πειραματα.

frunobulax backup κανεις με το midi καλωδιο κ το προγραμμα tonelab manager ???

Γιατρός!!! Τι γιατρός??  Μετεωρολόγος..!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οκ παιδες... θα περιμενω να τελειωσει μια μικρη σεζον που συμμετεχω, κ μετα θα αρχισω τα πειραματα.

frunobulax backup κανεις με το midi καλωδιο κ το προγραμμα tonelab manager ???

Yes, με καλώδιο midi, σε κάποια είσοδο midi του υπολογιστή σου (αν δεν έχει τότε αγόρασε ένα midi to usb convertor) και με το πρόγραμμα ToneLabSE SoundEditor που αν δεν έχεις το βρίσκεις free στο site της vox.

Πάντως μην κανεις πειράματα με τα κουμπάκια ακόμα, αν βρίσκεσαι σε πολυάσχολη παιχτικά περίοδο, άλλωστε τα συγκεκριμένα 4 δεν είναι απαραίτητα για το παίξιμο, το σώσιμο κλπ.

Σ ευχαριστω πολυ frunobulax!! Θα προσπαθησω να το βρω το καλωδιο που λες... Το προγραμμα το εχω ηδη.. Ελπιζω να <<ακουει>> το προγραμμα με usb port διοτι εξοδους midi δεν εχει το pc..

Γιατρός!!! Τι γιατρός??  Μετεωρολόγος..!!!

Σ ευχαριστω πολυ frunobulax!! Θα προσπαθησω να το βρω το καλωδιο που λες... Το προγραμμα το εχω ηδη.. Ελπιζω να <<ακουει>> το προγραμμα με usb port διοτι εξοδους midi δεν εχει το pc..

Ούτε ο δικός μου έχει midi ports, οπότε αγόρασα ένα "κουτάκι" που δέχεται midi αλλά συνδέεται σε usb θύρα. Το καλώδιο midi όπως και αυτό το convertor το βρίσκεις σίγουρα σε μεγάλα καταστήματα τύπου Νάκας, αλλά φαντάζομαι και σε κομπιουτερομάγαζα!

Η καρτα ηχου σου δεν εχει midi? Εγω απο εκει το στελνω

η δική μου είναι μια παλιά motu 2408 η οποία δεν έχει midi ports!!!  ;D αλλά όπως είπαμε, αυτό λύνεται φθηνά και εύκολα..!

παιδια εχω κι εγω προβλημα με την TL.

1. εχω αυτο που αναφερατε με τα 4 κουμπακια.

2. ενω μπαινει σε tuner mode , ΔΕΝ λειτουργει το tuner (οταν θελει)

3. οι ποδοδιακοπτες κολλαγαν , αλλα αυτο λυθηκε με σπρευ και φυσηματακι.

4.ξαφνικα ενα βραδυ , εμεινε ανναμενη ΜΟΝΟ η λαμπα και το πορτοκαλι χρωμα της οθονης. ουτε γραμματα εδειχνε , ουτε leds ανναμενα ουτε τπτ...

και να φανταστειτε οτι εχω και σταθεροποιητη που δινει στανταρ ρευμα οτι και να γινει...

ξερετε που μπορω να την παω να την ελεγξουν χωρις να μου παρουν το κεφαλι?? ::) ::) ::)

Mesa/Boogie & Strato

Ρε σεις παρετε κατι χαμπαρι,

απο οτι εχετε δει, κι εχω επισημανει ΠΟΛΛΑΚΙΣ, η πεταλιερα ειναι χρωμα "μπλε-κιτρινο", οπως και η σουηδικη σημαια δηλαδη. ΑΜΑ δεν χωνεις μια στο τοσο κατι σουηδικο (Malmsteen, Europe, Poodles, Talisman) ΔΕ δουλευει καλα το 'ργαλειο ;D ;D ;D.

Γι αυτο αφηστε τις φουφουδες και τα μαιστραλια, πιαστε το axe και ας αναφωνησουμε ΟΛΟΙ

"You don't remeeeeember, I'll never forgeeeeeeet"

Σπυρε λυπαμαι που το εργαλειο μπαζει νερα. Μηπως να ΜΗΝ εισαι ΤΟΣΟ σχολαστικος?

Make me fries...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου