longshadow Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2009 12bar progression με κάπως χαλαρή διάθεση... :) Αυτή τη φορά δεν έπαιξα πάνω σε έτοιμο backing track, αλλά το έφτιαξα μόνος μου. (με χαλαρή διάθεση πάντα.. 8) ;D) http://www.box.net/shared/b93fdqez7d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2009 Ωρε μάγκα μου πολύ groove το κομμάτι! Ο ήχος του μπάσσου είναι απλά τέλειος όπως και το παίξιμο. Όπως είναι μπαίνει σε cd για να ξεκινάω όμορφα το πρωινό στο αυτοκίνητο. Μπράβο! Δώσε και καμιά λεπτομέρεια εξοπλισμού για λόγους gas. Μη διστάζεις είναι περασμένες 12 τα μικρά παιδιά έχουν πέσει για ύπνο :P :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Δώσε και καμιά λεπτομέρεια εξοπλισμού για λόγους gas. Αφου μας κομπλαρε που μας κομπλαρε βραδυατικα, ας μας πει να ζηλεψουμε ΚΑΙ το gear του :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Longshadow, ΕΙΣΑΙ ΧΑΛΑΡΟΣ; (ατάκα βλάχου υπαξιωματικού όταν ήμουν στρατό) ;D ;D Κατά τα άλλα, συμφωνώ με Jase. Από εδώ και στο εξής, να ηχογραφείς (αν δε βαριέσαι) με δικό σου backing. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Thanks.. ;) Σπύρο παραήμουν χαλαρός...σε σημείο νύστας. :D Γι'αυτό το πόσταρα εξάλλου...ένιωσα οτι είναι λιγάκι διαφορετικό απο όπως παίζω συνήθως... :) Τώρα για το gear. Η κιθάρα είναι η "γνωστή ύποπτη" Buddy Guy strat μου με τους van zandts. Το μπάσο είναι ένα squire vintage mod. jazz bass το οποίο απέκτησα πριν 2-3 μήνες. Και τα δύο είναι ηχογραφημένα με cabinet impulses. Η lead κιθάρα έχει επιπλέον ένα vintage tube overdrive emulation plug-in, ενω η ρυθμική δεν έχει καν cabinet impulse, μόνο eq. Βασικά για το επόμενο δεν ψήνομαι για ένα ακόμα δικό μου backing αλλά για μια δικιά μου σύνθεση... (Δύσκολα πράματα αυτά, θα δούμε πότε ακριβώς...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 ΥΠΕΡΟΧΟΣ όπως πάντα... Είσαι ο Βασιλιάς του Phrasing. ΤΕΛΟΣ. www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Infernalgr Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Πολυ καλο! ;) Come to the dark side, we have cookies! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 φιλτατε longshadow.....σου εχω πει ποτε??......οτι εισαι..... "Α Ρ Χ Η Γ Ο Σ" !!! ΜΠΡΑΒΟ και ξανα-ματα-ΜΠΡΑΒΟ! ΠΟΛΥ groove ΠΟΛΥ καλο phrasing ΠΟΛΥ "ψυχη και δαχτυλο" (που λεω κι εγω) υ.γ. 1. το μπασσο ειναι γραμμενο connect? 2. τα τυμπανα απο που ειναι? Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mehiko Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Τι να τα κανεις το μασαζ και τις σαουνες. Απλως πατας play και χαλαρωνεις. ;D ;D ;D :P :P :P Ωραιος ο φιλος Longshadow!!! ;) www.myspace.com/m0de0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Ζητείται μπιμπερό σε καλή κατάσταση... :P Επίσης, αν μ' αξιώσει ο θεός (που λέει και το τραγούδι), και βρω φράγκα, θα αρχίσουν να ζητούνται και βαν ζαντ πίκαπς... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση