marathon Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Κάνε μου μια χάρη (έτσι από περιέργεια). Άνοιξε το Gargeband που έχει από τη μαμά του το MAc και δες εάν το βλέπεις και παίζει Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2009 ναι midi γραφω , αλλα πιστευω οτι μπορει να παρει ηχο επειδη το εχω συνδεσει με το usb του korg γι'αυτο ! αλλα δν εχω καρτα ηχου κ εκει μαλλον ειναι το προβλημα, σ'ευχαριστω για την απαντηση ! Αχαχαχαχ θα σε μαλώσω.... Το usb του korg δεν στέλνει ήχο, αλλά μόνο midi. Δες εδώ http://www.korg.com/Product.aspx?pd=264 και πιο πριν εδώ: Το συγκεκριμένο synth δεν γράφει Audio μέσω του USB αλλά μόνο midi. Σύνδεσέ το στο line in της κάρτας ήχου και ηχογράφησέ το κανονικά ;) Και ούτε το garageband θα το δει για να το περάσει στο bounce, καθώς θα σου κάνει ότι και το logic. Απλή λογική συνδεσιμότητας συσκευών. Οπότε πας για κάρτα :) "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ChrisIDH Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 δανειστηκα μια καρτα lexicon alpha , πηρα κ καλωδια trs εβαλα στο main output του synth και στο line in της καρτας .. κ παλι δν εχω αποτελεσμα .. :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2009 Πότε, όταν ηχογραφείς ή στο playback? Στο audio κανάλι έχεις δώσει τη σωστή είσοδο της κάρτας; Με λίγα τί έχεις κάνει; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση