marathon Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2009 Παρακολουθώντας κάποια χρόνια αυτό το forum, μου έχει δημιουργηθεί αυτή η απορία. Ενώ οι κιθαρίστες λοιώνουν τα posts περί ενισχυτών, λάμπες, SS, twin, triple και δεν έχει σταματημό... οι πληκτράδες ούτε που ασχολούνται. Γιατί? Πως παράγουν ήχο από τα πλήκτρα τους? Γιατί σε αυτούς ο αλφα ή ο βήτα ενισχυτής δεν επηρεάζει τον ήχο τους και το μόνιμο πρόβλημά τους είναι το αναλογικό vs ψηφιακού? Γράφουν κατευθείαν σε κάρτες ήχου? σε κονσόλες? με ακουστικά? Προφανώς και μιλάω για πιο home καταστάσεις (άντε studio) και όχι για live Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2009 δεν ειμαι πληκτρας, αλλα μια φορα βαλαμε με εναν φιλο ενα hammond (ΟΚ, οχι Β3) και ενα Rhodes πανω σε Marshall λαμπατερ κι εκανα ΚΑΚΑ απο τον ηχο... :o :o :o ...KAKA! 8) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2009 ...KAKA! 8) Εννοείς έβγαλε καλό ήχο ή κακό? Υ.Γ Το Rhodes όπου και να το βάλεις, πάλι Rhodes θα είναι Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2009 εμενα μου αρεσε παρα πολυ παντως! ιδιως οταν βρωμιζε ο Marshall... αλλο πραμα! wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Peruvian Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2009 Μπορει να βγαινουν απο μονιτορ...ή κατευθεειαν κονσολα!!! Ακουστικα γαι προβα...ολα κομπλε!!!!!! My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2009 Μπορει να βγαινουν απο μονιτορ...ή κατευθεειαν κονσολα!!! Ακουστικα γαι προβα...ολα κομπλε!!!!!! Είσαι πληκτράς? Η ερώτηση είναι κατά πόσον ένας ενισχυτής θα πρόσθετε στον ήχο του πλήκτρου (και κατ επέκταση στη προσωπικότητά του, όπως γίνεται στις κιθάρες). Σας αφήνει τόσο αδιάφορους? Μήπως ξέρετε κάτι που δεν ξέρουμε? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Peruvian Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2009 Oχι κιθαριστας ειμαι... Απλα λεω και γω τη γνωμη μου οπως ολοι στην Ελλαδα!!! My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2009 Kι εγώ να πω ότι μόλις βάλαμε πλήκτρα μου πάνω σε έναν Fender Quad Reverb, ένιωσα ότι δεν υπήρχε turning back... To καλό που έχουν οι πληκτράδες πάντως είναι ότι έχουν πολύ πιο σταθερό ήχο από τους ψείρες τους κιθαρίστες, για αυτό και μπορούν να τα βγάλουν άνετα πέρα... και άλλο καλό της υπόθεσης είναι ότι τα κλιπάκια από το ίντερνετ δεν απέχουν πάρα πολύ από την πραγματικότητα (απέχουν μεν αλλά σε καμία περίπτωση δεν συμβαίνει το πανηγύρι των αστάθμητων παραγόντων μιας ηχογράφησης κιθάρας, είτε αυτή είναι ηλεκτρική είτε ακουστική). Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2009 Θα ελεγα οτι οι περισσοτεροι πληκτραδες επιλεγουν τρανζιστορατους ενισχυτες που να χρωματιζουν τον ηχο οσο δυνατον λιγοτερο. Απο φιλους μου στο πανεπιστημιο βλεπω τους περισσοτερους να κουβαλανε roland ΚC series ή κατι παρομοιο. http://www.rolandus.com/products/productdetails.aspx?ObjectId=583&ParentId=33 Τις προαλλες σε live ο πληκτρας μας κοτσαρε το nord πανω σε εναν τετοιο και μετα απο την εξοδο του ενισχυτη σε κονσολα. Φανταζομαι σε καποιο λαμπατο ενισχυτη θα ακουγονται φοβερα, αλλα δε βλεπω πολλους να κουβαλανε twin κλπ για τα πληκτρα τους...ισως να μην αξιζει τον κοπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2009 http://www.youtube.com/watch?v=9YJIgyJFIo0 O ΜΕΓΑΣ δι(δα)σκαλος Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση