Προς το περιεχόμενο

Καινούριος ενισχυτής

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλε μου είσαι νευρικός;

Σε ρωτάω πολύ σοβαρά, γιατί αν είναι η αντιπροσωπία αυτή που νομίζω, μπορεί και να σε γράψουν οι εφημερίδες αν πας από εκεί.

Ο τύπος είναι ο μεγαλύτερος σπαζαρχίδης που έχω δει στη ζωή μου.

Έχουν γράψει και άλλοι τις εμπειρίες τους, τσέκαρε στο search για να δεις.

Χίλιες φορές κρίμα, γιατί δεν υπάρχει προϊόν της Carvin που να μην είναι από καλό έως φανταστικό, ακόμα και οι ακουστικές τους που φτιάχνονται στην Κορέα (αλλά σετάρονται στην Αμερική) είναι εξαιρετικές για τα λεφτά τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 148
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Λοιπον ρωτησα,&η αντιπροσωπια ειναι η "Τσιτιριδης Α.Ε.", Ακαδημιας 88, αλλα οντως ειναι Γ@@@@@τΑ Γ@@@@@τα με κεφαλαια γραμματα, τοθσ ενδιαφερει περισσοτερο η χονδρική παρά η λιανική πώληση. Εκει ποθ είδα τον 50 Watt είχε και μια Carvin&σε&strat style&μοντέλο Bolt on, νομίζω ή κατι τέτοιο, παιδια , Alder Body, Maple Neck, Sperzel Lockink Tuners&σε ένα Sun Burst χρωμα φοβερό, με βαλίτσα, παιδιά μαντέψτε τιμή ? (made in U.S.A. )&890&Euro...Τράβαγα τα μαλιά μου .Αλλα μην περιμενετε να σας πουν τόσο&εκει...&&&

lues Legend

Φίλε deebblues η κιθάρα που είδες θα πρέπει να ήταν η Contour 66. Ρίξε μια ματιά στο site της Carvin να δεις πόσο πωλείται στην Αμερική... :(

(και εννοείται ότι όλα τα όργανα της Carvin είναι "custom shop" με μία έννοια, αφού το φτιάχνεις κατά τα γούστα σου. Τα πραγματικά τους "custom shop", με παραγωγή 10-15 κομμάτια, είναι έργα τέχνης. Στο PC μου έχω background μια εικόνα από το site τους που δείχνει κάποια τέτοια... πανέμορφα όργανα...

Παιδια η Bolt On ηταν. Φοβερο όργανο. Ο Nomad στην Αθήνα είχε 1,200 Euro στα Γιαννενα τον βρήκα 800 Euro και εδώ στην Αρτα μου είπαν: " Ασε φιλε δεν ερχονται Carvin στην Ελλαδα "& Μηπος έχουν χασει λίγο την μπάλα&?????

lues Legend

Παιδια η Bolt On ηταν. Φοβερο όργανο. Ο Nomad στην Αθήνα είχε 1' date='200 Euro στα Γιαννενα τον βρήκα 800 Euro και εδώ στην Αρτα μου είπαν: " Ασε φιλε δεν ερχονται Carvin στην Ελλαδα "& Μηπος έχουν χασει λίγο την μπάλα&?????

[/quote']

Μήπως ήταν η Bolt plus τότε? Αυτή νομίζω βγαίνει με laminated top.

Είναι ακόμα πιο φτηνή από την Contour στην Αμερική, αλλά πολύ καλό όργανο.

Όσο για την τιμή που βρήκες τον Nomad είναι πολύ καλή, τηρουμένων των αναλογιών. :wink:

• 1 μήνα αργότερα...

χαζευοντας τον peavey classic 30 στο site της peavey, ειδα οτι αλλαξε εμφανιση. νομιζω οτι εγινε ακομα πιο ομορφος..

αναφερομαι σε αυτον τον ενισχυτη ο οποιος εχει χιλιοακουστει στο noiz, ως προτεινομενος ενισχυτης :wink:

http://www.peavey.com/products/browse.cfm/action/detail/item/116335/number/00583150/cat/67/begin/1/Classic%AE+30%2F112.cfm

εγω παιδες ψηφιζω Tech 21 TM30 λογω ευελιξιας (fx loop, xlr out, headphones) , φυσικα εχει και αξιοπρεπεστατο ηχο επειδη ειναι αναλογικο μηχανημα - οχι ψηφιακο. αν τον βρεις γυρω στα 350 ευρω τσιμπα τον.

οσον αφορα τις δυναμικες, παρε μια κλασσικη... να φτιαξεις και δαχτυλα ... em.icon.wink.png

Ε = mc^2 = Fb

Λοιπον ρωτησα' date='&η αντιπροσωπια ειναι η "Τσιτιριδης Α.Ε.", Ακαδημιας 88, αλλα οντως ειναι Γ@@@@@τΑ Γ@@@@@τα με κεφαλαια γραμματα, τοθσ ενδιαφερει περισσοτερο η χονδρική παρά η λιανική πώληση. Εκει ποθ είδα τον 50 Watt είχε και μια Carvin&σε&strat style&μοντέλο Bolt on, νομίζω ή κατι τέτοιο, παιδια , Alder Body, Maple Neck, Sperzel Lockink Tuners&σε ένα Sun Burst χρωμα φοβερό, με βαλίτσα, παιδιά μαντέψτε τιμή ? (made in U.S.A. )&890&Euro...Τράβαγα τα μαλιά μου .Αλλα μην περιμενετε να σας πουν τόσο&εκει...&&&

[/quote']

Επειδή τον ενδιαφέρει περισσότερο η χονδρική θα άνοιξε και δεύτερο μαγαζί πιο δίπλα.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου