ikon Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2005 Α ναι ναι, the 4 cable method, κάπου το είχα διαβάσει στο bossgtcentral... ευχαριστώ πολύ παιδιά. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2005 Ναι γιατί κάποια στιγμή κατάλαβα ότι δεν έχει και τόσο σημασία η διαφορά στον ήχο που προσφέρει ο λαμπάτος' date=' όσο έχει το παίξιμό μου το ίδιο και είναι αυτό που πρέπει να βελτιώσω και όχι τις λάμπες του ενισχυτή μου. [/quote'] για να βελτιωθεις πρεπει να παιζεις συχνα.... για να παιζεις συχνα πρεπει να γουσταρεις... για να γουσταρεις πρεπει να εχεις ηχο!!!! για να εχεις ηχο πρεπει να εχεις λαμπα!!! εχω το gt-5 αλλα εχω δοκιμασει τα παντα...και το ultrex :D και τιποτα δεν ειναι λαμπα!!!! χωρις να θελω να σου παω κοντρα η να σε προσβαλω.. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silot Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2005 Στις 2 το βραδυ παιξε unplugged..... Η για εξάσκηση πάρε μια φτηνή ακουστική να φτιάξεις και σωστό δεξί..! Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2005 Ναι γιατί κάποια στιγμή κατάλαβα ότι δεν έχει και τόσο σημασία η διαφορά στον ήχο που προσφέρει ο λαμπάτος' date=' όσο έχει το παίξιμό μου το ίδιο και είναι αυτό που πρέπει να βελτιώσω και όχι τις λάμπες του ενισχυτή μου. [/quote'] για να βελτιωθεις πρεπει να παιζεις συχνα.... για να παιζεις συχνα πρεπει να γουσταρεις... για να γουσταρεις πρεπει να εχεις ηχο!!!! για να εχεις ηχο πρεπει να εχεις λαμπα!!! εχω το gt-5 αλλα εχω δοκιμασει τα παντα...και το ultrex :D και τιποτα δεν ειναι λαμπα!!!! χωρις να θελω να σου παω κοντρα η να σε προσβαλω.. Μ' αρέσει ο συλλογισμός σου! :D Λέω να κατέβω κάποια στιγμή Θεσ/νίκη για να δοκιμάσω τους laney και αν βρω κάναν fender.Αν δε με ικανοποιήσουν ,βουυυρρρ για τον peavey! Εκτός και αν βαρεθώ και τον παραγγείλω κατευθείον... Έκοψα και το δάχτυλό μου μαλάκας και πρέπει να περιμένω να γιάνει.Δε λέει να αρχίσω να αιμορραγώ μές στο μαγαζί,πάνω στα μηχανήματά τους... one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deebblues Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2005 Paidia foberos enysxhths gia ayta ta xrhmata einai enas Carvin. O Vintage 16.All tube me treis 12AX7 kai dyo EL 84.&Exo akousei ton 50 Watt kai milame einai sketh glyka !! Tora gia thn timh... o 50 arhs eixe gyro sta 790 Euro o 16 basika prepei na einai poly poio f8hnos. && & lues Legend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2005 Ο Carvin ειναι ισως ο καλυτερος,δεν τον φέρνουν όμως εδω :cry: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deebblues Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2005 SUPERFUNK ton exo akousei (sta 50 Watt den 8umamai to montelo) se ena magazi sta Giannena. Den ksero apo pou ton fernei alla 8a ton rothso giati ayton pou to exei ton ksero kala. Poia einai h gnomh sou gia ton Koch pou pairno ?? lues Legend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dienekes Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2005 Ο Carvin ειναι ισως ο καλυτερος' date='δεν τον φέρνουν όμως εδω :cry:[/quote'] Αν θυμάμαι καλά παλιότερες συζητήσεις, τον 50άρη τον φέρνει η αντιπροσωπία στην Αθήνα, είναι χαμηλά στην Ακαδημίας αν δεν κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Goatbarber Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2005 Ο Carvin ειναι ισως ο καλυτερος' date='δεν τον φέρνουν όμως εδω :cry:[/quote'] Αν θυμάμαι καλά παλιότερες συζητήσεις, τον 50άρη τον φέρνει η αντιπροσωπία στην Αθήνα, είναι χαμηλά στην Ακαδημίας αν δεν κάνω λάθος. +1 Γιατι και ενας φιλος μου τον αγορασε πριν κανα εξαμηνο..... "Simplicity is gold" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2005 Από το site της Carvin έχει 399 $ άλλα 25 για μεταφορικά,δηλαδή 270 ευρώ.Για USA μόνο,όμως. :( Θα πάρω τηλέφωνο και την ελληνική αντιπροσωπία να δω τι παίζει. Αν και έχω μια υποψία ότι ΔΕΝ θέλω,μ' αυτά που θ' ακούσω... one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση