boody Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2005 παιρνει αντι περνει :) http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2005 κουφο!πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο' date='απο οτι ξερω ο Θωμας χρησιμοποιει τα ΕΛΤΑ,UPS & την εγχωρια μεταφορικη εταιρεια ΠΡΟΟΔΟΣ για πολυ μεγαλα δεματα (αυτοι ομως σε παιρνουν τηλ.)&για τηλεφωνησε στην DHL ,μηπως εχουν χρησιμοποιησει την υπηρεσια courier.. www.dhl.gr[/quote'] Θα τους πάρω ένα τηλέφωνο αύριο! Πάντως, όπως και να έχει είναι απαράδεκτο! Που στο διάολο πρέπει να ξέρω από που να παραλάβω το δέμα μου; Δηλαδή αν δεν ήξερα γερμανικά και δεν είχα internet για να τσεκάρω το site των γερμανικών ταχυδρομείων, θα πήγαινα στην Πυθία για να μου πει τι θα κάνω;;; Και στο site της dhl δεν λειτουργεί η αναζήτηση για το πλησιέστερο γραφείο... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ¶μα έχω όρεξη θα σας σκανάρω το χαρτί για να το δείτε... one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 Παντως πρωτακουστο ειναι αυτο,δεν παιρνεις κανα τηλ. τον Γιωργο στον Θωμα? (μπορει να ειναι & απλο τιμολογιο απο την DHL) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 Αφήνουν ειδοποίηση (ΕΛΤΑ) και μένα δεν με βρήκαν στην διευθηνση' date=' άφησαν ειδοποίηση, πήγα στο τοπικό ταχυδρομείο (γκισέ δεμάτων) το πήρα δείχνοντας ταυτότητα και ειδοποιητήριο (σχετικά μέτριο δέμα) και .... την έκανα από εκεί ευτυχισμένος ..... :D :D[/quote'] εγω απο τα ελτα μου δωσαν το πακετο χωρις να κοιταξουν ταυτοτητα και τους την ειπα . καλα δεν εκανα? δηλαδη οποιος βρει πρωτος το ειδοποιητηριο παει και περνει τα πραματα? 2 φορες το ιδιο πραγμα! 8O 8O 8O κουφο.... δεν ζήτησαν ταυτότητα? πω πω..... τι ειν' τουτοι ωρε? In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 Παντως πρωτακουστο ειναι αυτο' date='δεν παιρνεις κανα τηλ. τον Γιωργο στον Θωμα? (μπορει να ειναι & απλο τιμολογιο απο την DHL)[/quote'] Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της dhl και μου είπαν ότι θα το παραλάβω απ' τα τοπικα ΕΛΤΑ! Εξακολουθώ να βρίσκω απαράδεκτο να πρέπει να ρωτήσω ένα forum, να ψάξω στο net και να πάρω και ένα τηλέφωνο για να μάθω το αυτονόητο! :evil: Eπιπλέον, σήμερα βρέχει και δεν έχω αυτοκίνητο! ¶ντε να δω πως θα πάρω τα δέματα συνολοικού βάρους 18 κιλών και κάμποσου όγκου... :roll: one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 Προφανως η μα..κια εχει γινει απο τον ΕΛΤΑ & οχι απο τον Θωμα,εχω παραγγειλει τουλαχιστον 20 φορες & παντα μου ερχεται η ελληνικη ειδοποιηση,υπαρχει & η τρελλη περιπτωση (μη ξεχνας που ζεις) να σου αφησε ο ταχυδρομος την ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ειδοποιηση που συνοδευε το δεμα γιατι βαριονταν να γραψει την ελληνικη!! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 Προφανως η μα..κια εχει γινει απο τον ΕΛΤΑ & οχι απο τον Θωμα' date='εχω παραγγειλει τουλαχιστον 20 φορες & παντα μου ερχεται η ελληνικη ειδοποιηση,υπαρχει & η τρελλη περιπτωση (μη ξεχνας που ζεις) να σου [b'] αφησε ο ταχυδρομος την ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ειδοποιηση που συνοδευε το δεμα γιατι βαριονταν να γραψει την ελληνικη!![/b] Τώρα που το λες...Είναι πολύ πιθανό! one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
old_nick Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2005 Προφανως η μα..κια εχει γινει απο τον ΕΛΤΑ & οχι απο τον Θωμα' date='εχω παραγγειλει τουλαχιστον 20 φορες & παντα μου ερχεται η ελληνικη ειδοποιηση,υπαρχει & η τρελλη περιπτωση (μη ξεχνας που ζεις) να σου αφησε ο ταχυδρομος την ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ειδοποιηση που συνοδευε το δεμα γιατι βαριονταν να γραψει την ελληνικη!![/quote'] Αυτο το εγγραφο θυμιζει φορμα εντυπων του στρατου(!), π.χ. αιτηση για παραλαβη υλικων απο αποθήκες, χρεωση οπλων-πυρομαχικων κ.ο.κ. Με Οξειες, πνευματα και λοιπα δαιμονια που αναφερει οτι μονο εσυ ή καποιος με το εγγραφο που συμπληρωνεται απο εσενα πισω σαν εξουσιοδωτηση και την ταυτοτητα σου μπορει να παραλαβει το δεμα. Ειναι πιθανο να μην ειχαν διαθεσιμο εντυπο αλλα με καποιο τροπο επρεπε να σου ξεκαθαρισουν το τι πρεπει να κανεις για την παραλαβη. Ετσι κι αλλιως καποιος υπαλληλος των ΕΛΤΑ εκανε :roll: λαλακια... Tigka metal!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2005 Λοιπόοονννν... Τον πήρα! Μου βγήκε η πίστη όμως, γιατί κουβάλησα τα δυο κουτια συνολικού βάρους 20 κιλών και ήρθα σπίτι με τα πόδια, με βροχή...Για δες καιρό που διάλεξε το αυτοκίνητο να χρειαστεί συνεργείο... Και γω, όμως, καλός λαλάκας... :roll: Δεν έπαιξα πάνω από ένα αναγνωριστικό μισάωρο, γιατί διαπίστωσα πως δεν με βαστάνε τα δάχτυλά μου... :oops: Πρώτες ενυπώσεις: -Είναι ΚΟΥΚΛΙ! :D -Φαίνεται πολύ προσεγμένη κατασκευή. Είναι made in uk (και όχι china και αηδίες 8) ) -Η διαφορά με το προηγούμενο κατασκεύασμα που έπαιζα (drive 15w) είναι χαώδης! -Ακόμη και με το volume στο 2, η διαφορά στον "όγκο" είναι άπειρη... -Μου φαίνεται πολύ "ζεστός", ειδικά με τον jazz humbucker μου. -Το γκάζι φτάνει μέχρι 80s metal με τον distortion humbucker μου. Βέβαια εγώ, ούτε μέχρι εκεί πρόκειται να φτάνω. -Το καθαρό κανάλι στο 2 και το βρώμικο στο 3 είναι τελείως χαλαρές εντάσεις διαμερίσματος. Δεν ενοχλούν κανέναν και βγαίνει και ήχος! Παραπάνω θα δοκιμάσω αργότερα... Και δυο γραμμές για το tuna melt της danelectro (thanx elavd) : Καταρχήν είναι ΠΟΛΥ πιο ποιοτικό (απ' έξω) απ' ότι φαίνεται στις φωτογραφίες. Έχει και ένα χρήσιμο πλαστικό καλύμμα για τα controls, ώστε να προστατεύονται και να μη χαλάνε οι ρυθμίσεις όταν το πατάς (μπορείς όμως, με λίγη προσπάθεια, να τα γυρίσεις με το χέρι). Ο ήχος είναι πολύ ζεστός και ατμοσφαιρικός, επιβεβαιώνω όσα έχει γράψει ο elavd! :D Απορία: δεν έχει stand by switch! Ακολουθώ κανονικά τη διαδικασία ανάματος κλπ του ενισχυτή; Θα γράψω και ένα review, εν καιρώ... one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2005 Δεν μας ειπες ομως τελικα ΠΩΣ τον πηρες,ποιος ειχε κανει την παπαρια? :lol: αφου δεν εχει stand by δεν σου μενουν & πολλες επιλογες :lol: ,αναψε τον και παιξε! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση